ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський міський голова вступив у Народну партію Литвина-Ратушняка

    27 апреля 2024 суббота
    39 переглядів

    Як стало відомо “UA-Reporter.com” з джерела у Закарпатській обласній організації Народної партії України, між її головою Сергієм Ратушняком та мером обласного центру Закарпаття Віктором Погорєловим відбулися переговори, результатом яких став вступ В.Погорєлова в лави НПУ.У принципі такий хід подій був прогнозованим. Газети Ратушняка, які ще донедавна піддавали нищівній критиці діяльність міського голови Ужгорода (це при тому, що 3 заступники Погорєлова є людьми Сергія Ратушняка — Володимир Симулик, Анатолій Синишин та Віктор Феєр, секретар міської ради), останнім часом немов би води в рот набирали, коли йшлося про особу мера.

    За інформацією “UA-Reporter.com”, В.Погорєлов забезпечуватиме підтримку ужгородськими виборцями Народної партії на виборах у парламент, натомість неформальні структури Ратушняка допоможуть Погорєлову у його прагненні бути обраним Ужгородським міським головою на другий термін. На думку аналітиків, це пов’язано з тим, що сьогодні в команді Ратушняка немає жодної людини, яка б тягнула на кандидата в мери обласного центру. Необхідно врахувати також давні ділові й бізнесові зв’язки Погорєлова з Ратушняком: ще на початку 1998-го року С.Ратушняк, який у той час обіймав посаду мера Ужгорода, призначив В.Погорєлова своїм першим заступником. А потім у 2002-му році підтримав кандидатуру Погорєлова на довиборах міського голови.

    У 2002-2003 роках відносини поміж ними були напруженими, так як Погорєлов на зміг віддячити Ратушняку за підтримку на довиборах 2002-го року відповідно до апетитів останнього (а вони, це добре знають ужгородці, неслабі!) — стосовно земельних ділянок, комунальної власності та будівництва автозаправних станцій на території міста.

    Цього разу вони, виходячи з розвитку подій, мабуть, вже про все домовилися. До речі, від цих домовленостей Ратушняк дуже багато виграє, адже саме в Ужгороді його рейтинг останні 2 роки невпинно падає, а тому й забезпечити будь-які вибори в Ужгороді сам Ратушняк не здатний...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕ ЗНАЮ, КОТРІ ТАМ ГАЗЕТИ ВОДИ В РОТ НАБРАЛИ. АЛЕ ВАРТО ЇХ УВАЖНІШЕ ЧИТАТИ ДЕКОМУ!!!
    і ЩЕ ОДНЕ - Є ГАЗЕТИ І САЙТИ, ЯКІ ТУПО КРИТИКУЮТЬ, А Є ВИДАННЯ, ЯКІ РОБЛЯТЬ ЦЕ НА ПІДСТАВІ ФАКТІВ. тРЕБА РОБИТИ РІЗНИЦЮ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергій Миколайович Ратушняк це просто який Дебіл та ПОДОНОК якому начхати на все заради власного збагачення! Настільки безпринципна та хвора на голову людина, що покидьок Шуфрич біля нього просто ангелочек!!! Кидане він Погорелова перед виборами як пацана Сембера, а теперь запускає своїх холуїв щоб готували почву на вибори.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да! Теперь Слобода, Цаплокозл, а также балогановцы и гавашисты могут собирать шмотки и сваливать из области, потому что такой бейсболист и безмозглое чудовище как Рата, будет наводить с ними в первую очередь разборки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я згідний. Мене вже Рата бив, тому хлопці пакуйтеся.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Розслабся Коля все О.К.! Бейсболист, стрелок и аферист Рата, как закончатся повноваження железно сядет в тюрьму, или в больницу для больных шизой. А Погорелов вместе с ним! материалов достаточно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    С кем бы Рата не связывался, всех "кидал". Попользуется в свое удовольствие, в личных интересах, а потом конкретно кидает. Этим нажил себе массу врагов. Пошел в партию Литвина, потому что тот пока спикер. Но скоро Литвина возмут за хобот. За Гонгадзе.