ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородській митниці затримали два круті "мерси" вартістю понад 2 млн.грн. (оновлено)

    27 апреля 2024 суббота
    24 переглядів

    Як уже повідомляв “UA-Reporter.com”, на митному посту “Ужгород” припинено незаконне ввезення двох новеньки автомашин “Мерседес Бенц S 500” 2005 року випуску вартістю 75 тис. Доларів США кожен. Сьогодні стали відомі деякі подробиці цієї події....До митного поста “Ужгород-вантажний” Ужгородської митниці звернувся директор однієї відомої фірми, що розташована в обласному центрі, для оформлення двох автомашин марки “Мерседес Бенц S500” (2005 року випуску). Згідно поданих ним товаросупровідних документів, відправником цих іномарок є американська офшорна фірма, яка через словацький митний ліцензійний склад направляла на Ужгородську фірму ці автівки, вартість яких складає по 75 тисяч доларів США кожна. Після прийняття відповідних документів, на автомобілі було проведено нарахування митних платежів. Однак, через деякий час надійшов лист від УСБУ в Закарпатській області, в якому йшлося про призупинення митного оформлення цих транспортних засобів для проведення перевірки законності їх ввезення на територію України.

    Як повідомили “UA-Reporter.com” у прес-центрі Ужгородської митниці та прес-службі УСБУ в Закарпатській області, завдяки співпраці працівників управління СБУ та Ужгородської митниці з митними органами Німеччини і Словаччини, оперативно були отримані копії експортних митних документів. За цими даними іномарки були реалізовані німецькою фірмою “Daimler Chrysler AG” громадянину України, і вартість яких становить 124 і 120 тисяч євро. За словами цього чоловіка, він жодного відношення до цих “мерсів” не має. Як показав висновок експерта Закарпатської торгової палати, ринкова вартість цих двох автомашин складає понад два мільйони гривень.

    Отож, директор вчинив порушення митного законодавства, подавши неправдиві дані, внаслідок чого і позбувся двох дорогих іномарок, які були митниками вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом управління СБУ в Закарпатській області порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.

    На митному посту "Ужгород-вантажний" затримано два автомобілі "Мерседес Бенц S 500"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору