ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття шоковане черговим проявом насилля недоторканого нардепа!

    26 апреля 2024 пятница
    54 переглядів

    У ніч із 22 на 23 жовтня у черговий раз відзначився відомий своїми кулачними “розборками” з неугодними йому людьми нардеп від Народної партії Литвина Сергій Ратушняк — у поїзді “Київ-Ужгород” він жорстоко побив начальника управління внутрішньої політики Закарпатської ОДА, голову Закарпатської обласної організації Народного Руху України Володимира Піпаша.

    На любительському фото одного з випадкових відвідувачів ресторану
    На любительському фото одного з випадкових відвідувачів ресторану "Жеглов" - директор ужгородської приватної стоматологічної клініки "Натадент" Ілля Ковальов відразу ж після "інциденту" у ніч з 28 на 29 грудня 2003 року.

    Не буде зайвим згадати й деякі інші "геройські" вчинки ужгородського нардепа - "найактивнішого" у подібних "справах" серед нинішнього призову закарпатців у Верховній Раді: захоплення офісу ринку на пл.Корятовича в Ужгороді й фізичний опір працівникам міліції та знищення відеокамери, жорстоке побиття подружжя лікарів Ковальових в ужгородському ресторані "Жеглов", колишнього начальника Фонду комунального майна м.Ужгород Василя Маргіти у його власному службовому кабінеті в приміщенні Ужгородської міської ради, двох начальників управлінь Закарпатської ОДА — Іштвана Цапа (у поїзді "Київ-Ужгород") та Сергія Слободянюка (у будівлі облдержадміністрації в Ужгороді), нанесення тілесних ушкоджень депутату Ужгородської міської ради Станіславу Пономарьову при виконанні ним службових обов’язків на одному з комунальних підприємств міста Ужгород.

    Вже на початку цієї осені, 1 вересня, народний депутат України Сергій Ратушняк влаштував серед білого дня в Ужгороді безкоштовне шоу з демонстрацією навичок бойових мистецтв, ганяючись з бейсбольною бітою за перехожими на пл.Жупанатській.

    Як стало відомо “Клубу професійних журналістів”, побитий нардепом Володимир Піпаш збирається подавати до суду, адже побої, нанесені йому народним обранцем, виявилися важкими.

    Виникає цілком резонне запитання: коли вже, нарешті, Верховна Рада України скасує недоторканість цього психічно неврівноваженого зганьбника м.Ужгород?

    Клуб професійних журналістів Закарпаття
    SOS! В Ужгороді нардеп Ратушняк ганяється з бейсбольною бітою за перехожими!
    Віктор Балога:Ратушняк потребує медичної допомоги
    ТЕРМІНОВО! У ці хвилини відбувається силовий захват продовольчо-речового ринку по вул.Краснодонців у місті Ужгороді
    В Ужгороді народний депутат Сергій Ратушняк жорстоко побив директора стоматологічної клініки та його дружину

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так этому п...ру и надо!Молодец Рата!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так як керують в області, мало їх бити треба до пояса кожного закопати і насадити квіти, хай доглядають як садовод.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ідіота рату уже пора на місце поставити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таких, як Рата, дуже багато,їх просто треба ізолювати від керівництва...у нас також є своя "РАТА" у селі Бистриця Капац В.В.