ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Завтра — 17-та річниця виведення радянських військ із Афганістану

    26 апреля 2024 пятница
    64 переглядів

    Експрес-інтерв’ю з головою Закарпатської територіальної організації УСВА
    Сергієм СЛОБОДЯНЮКОМ:

    — Що сьогодні на порядку денному у Вашій роботі?

    — Урочисті заходи до відзначення 17-ї річниці виведення військ із Афганістану і святкування Дня захисника Вітчизни. Завтра, 15 лютого, у містах Закарпаття УСВА проводить урочисті збори, а до цього — відвідування могил загиблих бойових побратимів.

    Та, на жаль, знову закарпатська влада на чолі з Гаваші намагається заплямувати цей день скорботи, перетворивши річницю виведення на політичне шоу від “Нашої України” та ПОРИ-ПРП.

    Знущаючись над пам’яттю загиблих в Афганістані закарпатців і сім’ями загиблих, яким уряд Єханурова виплачує 28 грн. на місяць, Гаваші видає розпорядження про “святкування” річниці виведення військ з РОЗНАРЯДКОЮ главам райдержадміністрацій доправити до Ужгорода стільки-то “афганців”, сімей загиблих та інвалідів. Але не всіх, а — вибірково...

    — На тлі виборів цинізм закарпатської влади цілком зрозумілий, але як все ж розвиватимуться події навколо Закарпатської організації “афганців” надалі?..

    — Після 26 березня БЮТ, “Наша Україна”, ПОРА-ПРП та Гаваші з Балогою забудуть про існування ветеранів Афганістана, інвалідів та сімей загиблих. Йдеться лише про використання останніх на виборах до парламенту та місцевих рад. курсив

    НЕ МОЖЕ “НАША УКРАЇНА”, БЮТ, ПОРА-ПРП, ВСІЛЯКО НАМАГАЮЧИСЬ ВІДІБРАТИ ПІЛЬГИ У “АФГАНЦІВ” ПРИ РОЗГЛЯДІ БЮДЖЕТУ В ПАРЛАМЕНТІ, “ЛЮБИТИ” ЇХ В ОКРЕМО ВЗЯТОМУ ЗАКАРПАТТІ! Тому щиро шкодую тих небагатьох ветеранів Афганістана, яких владі вдалося обманути. Але небагатьох! Про це свідчить навіть те, що на авторський концерт “афганця” Мухіна, якого закарпатська БЮТ запросила минулого тижня в Ужгород, щоб привабити до себе таким чином ветеранів Афганістану, в обласний музично-драматичний театр з області прийшло аж 50 осіб, серед них половина солдат строкової служби та сім ветеранів Афганістану.

    Користуючись нагодою, хочу привітати сім’ї загиблих воїнів в Афганістані, сім’ї учасників бойових дій із Днем пам’яті загиблих у Афганістані та 17-ю річницею виведення військ та побажати їм здоров’я, сімейного благополуччя і терпіння!

    Наша боротьба за соціальні права і гідне життя триває! Разом — ми сила!
    Сергій Червонописький: УСВА йде в політику для вирішення соціальних проблем учасників бойових дій
    В Ужгороді проходить панахида по загиблим в Афганістані
    В Ужгороді відзначають 16-ту річницю виведення радянських військ з Афганістану (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нехай земля всім Вам буде пухом!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так, всім безневинним полеглим у Афганістані вічная пам'ять і Царство Небесне! Це дійсно була трагедія, коли молодих пацанів з Закапаття та інших куточків нашого Союзу посилали у такий далекий і непотрбний Афганістан.
    А таких негідників як Слобода чекає якщо не людський Суд, то Божий. Слобода нажився на чужому горі - сколотив свій капітал на лєвій паленці, яку оформляв через пільги афганців. І пройшовши Афган, не маючи ні одної бойової нагороди, потім купив собі аж декілька штук. Будучи активним агітатором за Профессора Януковича (який не уміє відрізнити Анну Ахматову від Ріната Ахметова), з піною з рота бігав по Ужгороду представляючи інтереси цього бандюка, зараз перефарбувався у соціалістів. ГАНЬБА! Люди, будьте розумні і не дайте цим перевертням знову пролізти в депутати!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Njname: Що Вам усім став поперек горла СЛОБОДА! Він що — пуп землі!?! І невже те, що він на минулих виборах підтримував Януковича, — це що — "лакмусовий папірець" для того, аби нині цькувати його у всі дири!?! Краще гляньте на свої "ряди" — вони що, хочете сказати, всі глянцево ЧИСТІ?!?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви мені покажіть реально, хто ДОСТОЙНИЙ бути депутатом Ужгородської міської ради. І хто з ТИХ, хто нині балотується в ДЕПУТАТИ і МЕРИ, — не ПЕРЕВЕРТНІ, це ще треба, ой, як уважно подивитися!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ми всі терпіли від свавілля російсько-комуністичної пошесті.Наші брати і сестри-бо були там і медичні сестри і.т.д.віддали життя своє ні за що ,ні за які ідеали.А потім ще й нас всіх примусили працювати , на банду вбивців маскальського яйцевиброску який знайшов притулок в Закарпатті.Той наш хлопець Закарпатський ніде не кричить ,що він Авганець,а тихо заліковує свої рани і не користується всякими пільгами.Тільки ті маскальські підстилки до днешнього дня вимагають всяких пільг.?Я вас питаю за що?За те що спотворюєте наше Закарпатське життя,за те що калічите душу нашим Закарпатцям.Ви банда маскальська кров пєте з нашого трударя ,який потом і кровю поливає наші поля й полонини,мучиться за станком,а ви пси паскудні лем пільги вимагаєте.Забирайтесь в кацабщину,або знову повертайтесь там де були,бо істинні наші Закарпатські Авганці лежать в сирій землі Авганській,або їх якісь часті тіла в цинкових гробах довезли.Так досить Слободанівської і йому подібним примхам.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ми задумуємось, яка тяжка доля спіткала воїнів-інтернаціоналістів. Ми шануємо память загиблих воїнів. А ті хто живі, що їм робити, як жити далі в нашій країні?