ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський державний університет: Переможці програми "Майбутня еліта Закарпаття-2006" отримають право навчатися в вузі без вступних екзаменів

    21 мая 2024 вторник
    34 переглядів

    У Закарпатському державному університеті розпочалася конкурсно-ігрова програма „Майбутня еліта Закарпаття-2006”. Її мета – виявити обдаровану молодь та розвинути інтелектуальні здібності школярів. Взяти участь у грі можуть учні 9-х та 11-х класів усіх загально-освітніх шкіл області. Як повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі ЗакДУ, програма проводиться з ініціативи ЗакДУ за підтримки обласної держтелерадіокомпанії. Переможці отримають право вступу до університету та природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ без вступних іспитів. Призери матимуть пільги під час вступної кампанії.

    Цього року конкурс „Майбутня еліта Закарпаття” проводиться втретє. У відбірних етапах гри взяло участь 348 школярів. Організатори відзначають підвищення інтересу учнів та вчителів до гри, розширюється географія учасників. Фінальні ігри розпочнуться на кінці березня. Паралельно телевізійна версія програми під назвою „Стань студентом ЗакДУ” транслюватиметься в ефірі телеканалу „Тиса-1”.
    Лави студентів Закарпатського держуніверситету можуть поповнитися жителями Алчевська
    Закарпатський державний університет реалізовує режим енергоекономії
    Студенти Закарпатського державного університету — дітям
    У Закарпатському державному університеті святкували 10-річчя створення факультета інформатики

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору