ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Студенти Закарпатського державного університету — дітям

    18 мая 2024 суббота
    31 переглядів

    Торбинки, сумки, пакети. Ними заповнений весь студрадівський кабінет. Хлопці і дівчата у кумедних новорічних шапочках пораються над сортуванням цукерок, іграшок, олівців. Для дорослих ці предмети дрібнички. А для малюків все вкладається у захоплююче і дивовижне поняття "Подарунок".Акцію "Подару дитині іграшку" студенти Закарпатського державного університету проводять вже третій рік поспіль, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі ЗакДУ. Традиційно напередодні дня Святого Миколая усі факультети вищого навчального закладу і природничо -гуманітарний коледж готують малюкам свято.

    Цьогоріч вони завітали до родинного дому "Нова сім'я", у якому виховується 183 дитини. Усі вони сироти або напівсироти і дім, створений Валентиною Червоноокою, став для малечі новою великою дружньою родиною.

    День Миколая тут одне з найулюбленіших свят. До нього гогуються з початку зими і про чарівного Чудотворця знають навіть найменші.

    Для того, щоб заслужити подарунок від Миколая, потрібно постаратися.

    Протягом року він спостерігає за тим, наскільки сумлінно дитина ставиться до своїх обов'язків, чи поважає дорослих, чи не ображає молодших. А якщо ти навіть віршик про Миколая знаєш - подарунок гарантовано.

    Студенти ЗакДУ не просто потішили дітей іграшками і солодкими сюрпризами. Вони влаштували справжнє новорічне дійство з казковими персонажами. І не зрозуміло, хто від зустрічі отримав більше задоволення. Адже бачити сяючі очі і веселі посмішки дітвори!

    Сюрпризи на цьому не закінчилися. Наразі студрада Закарпатського державного університету розмірковує, кого потішити на Новий рік.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору