ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інвестпрограма ВАТ "Закарпаттяобленерго" потребує змін?

    02 июня 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Питання надійності та якості забезпечення споживачів Західного регіону електроенергією, стан виконання інвестиційних програм в 2005 році ВАТ "Закарпаттяобленерго", АЕС "Рівнеенерго", ВАТ "Волиньобленерго", ВАТ "Львівобленерго" і ВАТ "Прикарпатттяобленерго" розглянуть на загальній нараді з керівництвом західних областей та підрозділами Держенергонагляду під головуванням заступника мінпаливенерго Сергія Титенка.Титенко підкреслив, що енергетика України сьогодні стоїть на порозі великих змін. За останній рік на енергоринку вдалося збалансувати платежі між учасниками ринку, тепер розв'язується боргова проблема минулих років. Таким чином, енергетичні компанії стають привабливими з погляду відсутності боргових зобов'язань.

    Заступник міністра палива та енергетики повідомив енергетиків про збільшення зацікавленості західних банків в наданні кредитних ресурсів для енергетичних проектів в Україні.

    "Сьогодні намітилася конкуренція між західними банками в наданні засобів для розвитку енергетики України", - відзначив він.

    В той же час, за його словами, поряд з позитивними тенденціями на енергоринку загострилася проблема зростання темпів старіння устаткування.

    Також заявлено про посилення ролі Держенергонагляду - органу, створеного з метою надання всебічної підтримки і допомоги споживачам, повідомляють "Pronovosti.com.ua".
    На Закарпатті повиловлюють усіх електрозлодіїв!?!
    Закарпатське відділення антімонопольного комітету взялося до роботи
    Закарпаття: Як будемо платити — так буде і світити!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору