ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття—Київ: Афера на 10,7 мільйонів гривень

    22 мая 2024 среда
    58 переглядів

    У 2004 році в Закарпатській області місцеве дочірнє підприємство відкритого акціонерного товариства за угодами з київськими фірмами перерахувало останнім 10,7 млн грн. Кошти передбачались на обстеження системи охорони праці (700 тис. грн), протипожежної системи підприємства (понад 1 млн грн), а також авіатовариству для проведення аерофотознімальних робіт (9 млн грн). Однак, як з’ясували співробітники податкової міліції Закарпаття, підрядники жодних робіт не виконували та й права на їх виконання не мали. Про це ЗІКу 4 травня повідомили у прес-службі ДПА в області.

    У 2004 році за вказівкою директора закарпатського дочірнього підприємства одного ЗАТ Миколи М., його заступник підписав заздалегідь неприбуткові угоди з київськими фірмами. Як пізніше встановила перевірка, жодних робіт, вказаних в угодах, фірми не виконали. Однак на оплату цих робіт ужгородське підприємство отримало фінансову допомогу від Фонду «Будівельник Київщини», Південної залізниці на загальну суму 1,7 млн грн, а також Донецької залізниці на суму 9 млн грн. Гроші були переказані на рахунки київських підрядників як за виконані роботи.

    Водночас закарпатська фірма включила цю суму до валового прибутку за серпень 2004 року і отримала податковий кредит по ПДВ на 1,5 млн грн. Це призвело до недорахування до Держбюджету в особливо великих розмірах.

    За фактом ухилення від сплати податків слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатській області порушено карну справу.
    Квартирний аферист завдав мешканці закарпатського Мукачева шкоди на 310 тисяч гривень
    На Закарпатті порушена кримінальна справа проти міліціонерів-аферистів
    Ужгородський Остап Бендер провернув проти держави аферу на 200 тисяч гривень
    Закарпаття: Дурити людей аферистам допомагав спiльник, перевдягнений у ...монаха!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору