ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Євгеній Кушнарьов: Рішення Президента про розпуск ВР зустріне різку адекватну оцінку парламенту

    07 мая 2024 вторник
    43 переглядів

    Народний депутат від Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляє, що рішення Президента про розпуск Верховної Ради «зустріне різку адекватну оцінку парламенту і не привнесе спокою в нашу країну». Про це Є.Кушнарьов заявив сьогодні в інтерв'ю телеканалу ICTV.Є.Кушнарьов назвав історію переговорів з «Нашою Україною» історією тиску і шантажу. Він зазначив, що Партія регіонів разом з «Нашою Україною» десять днів готувала узгоджений Універсал національної єдності. Проте, «Наша Україна» змінила не тільки назву документа, але і його суть, стверджує депутат.

    За його словами, під загрозою розпуску парламенту і дострокових виборів Президент примушує Партію регіонів підписатися під його власною програмою. На думку Є.Кушнарьова, Партію регіонів підштовхують не до переговорів про співпрацю, а до фактичної капітуляції політичної сили, яка набрала під час парламентських виборів удвічі більше голосів, ніж президентська партія. Є.Кушнарьов зауважив, що ставлення його політичної сили до питань вступу в НАТО і ЄЕП, до мовного питання залишиться незмінним.

    У своєму коментарі він також звернув увагу на факт можливого ускладнення і без того не простої ситуації в країні у випадку, якщо Президент вимагатиме розпуску парламенту.

    "Не бачу жодних правових підстав для розпуску парламенту. Необдумане ж політичне рішення Президента, безумовно, зустріне різку адекватну оцінку парламенту і не привнесе спокою в нашу країну. Я хотів би, щоб Президент добре подумав, перш ніж провокувати парламент», – підкреслив Є.Кушнарьов.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору