ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

СКАНДАЛ! Сьогодні вночі в Ужгороді Ратушняк почав розганяти "Зелений" базар!

    11 мая 2024 суббота
    49 переглядів

    Як і повідомляв учора "UA-Reporter.com", сьогодні в Ужгороді розпочалася "спецоперація" по примусовій ліквідації "Зеленого" ринку. Події почали розгортатися близько 4-ї години ранку. На цей час міська міліція оточила район вулиці Фединця, на якій розташовується ринок, і не пропускала на прилеглі вулиці транспорт, крім замовленої для демонтажу ринку спецтехніки.Близько 4.30 на місце події приїхав заступник міського голови Володимир Бобков, повідомляє "Закарпаття online". Але з людьми, які вже другу ніч поспіль масово ночують на ринку, спілкуватися відмовився, а потім і взагалі втік, коли побачив націлені на нього телекамери.

    Більше з народом спілкувався начальник ужгородської міліції Василь Понзель, який, втім, у спілкуванні жорстко відстоював позицію мера. Проте якихось радикальних дій міліція наразі не робила.

    О 6.00 на території ринку з боку колишнього ресторану "Червена ружа", не витерпівши, зявився Сергій Ратушняк в оточенні стрижених молодиків. Одному з особливо активних захисників ринку він сказав: "Я тебя закопаю!".

    Після того, як мер повернувся в приміщення міської влади, люди почали скандувати "Мер - не цар!"

    До того крани пробували кілька разів проїхати на територію ринку, але їм перешкоджали люди.

    ***

    Зранку, як тільки почався рух громадського транспорту на площі Корятовича, міліцейські машини стали поперек площі і не пропускають автобуси, які мали б рухатися за своїми маршрутами.

    Депутати від "Нашої України" і Партії Регіонів, які перебувають на місці подій, попросили начальника міської міліції Василя Понзеля, який також знаходиться тут, розблокувати рух транспорту. Але він відмовився, аргументуючи це потребою гарантувати безпеку громадян.

    Люди ж переконані, що справжня мета - протилежна: внести хаос в роботу громадського транспорту і в такий спосіб налаштувати решту ужгородців проти торгівців "Зеленого" базару, які відстоюють свої права.

    За неофіційною інформацією на 8.30 заплановано черговий "штурм" ринку.
    Ужгород: День "Х" для "Зеленого" ринку призначений міською владою на завтра?
    Під стінами Ужгородської міськради протестують приватні підприємці. Проти закриття 3-х міських ринків!
    Ужгород: Мер Ратушняк свого рішення позакривати міські ринки не змінив
    В Ужгороді розганяють "Зелений базар" (Оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    РАТУШНЯКА В ТЮРЬМУ!!! Невже йому мало того, що нахабно вкрав в людей аптеку (доречі, історична будівля), стадіон "Спартак" (що продав своєму побратиму за якісь мізерні 300 000 хоча справжня його ціна 5 мільйонів), молочарню (дн бідніші люди могли спокійно поїсти), ресторан "Червона Ружа" та багато багато іншого!!! Сволота.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БЕЗ РИНКУ НЕ МАЄ ЦЕНТРУ. ЦЕНТР МІСТА У ВСІ ЧАСИ І ВІКИ в європейських столицях - РИНОК!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноніму! В продовження! Геть людей! Геть сім’ї! Всім — на кладовище!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Геть будки! Геть шанхай!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Проблема в тому, що Ратушняк нічого людям не пропонує, а просто прикриває красивими словами про очищення центру Ужгорода від базару свої плани по "прихватизації" дорожезної землі вздовж вулиці Фединця. Люди не проти того, щоб звільнити місце ринку. Вони проти того, що Рата під свої приватні інтереси залишає їх без засобів для існування. Ще рік тому він казав цим же підприємцям, що вони мають працювати на ринку доти, поки, як мінімум, не будуть побудовані торгові центри, куди вони зможуть перейти працювати. Тепер, на зустрічі в мерії, він сказав їм влаштовуватися на біржу. Не кидайтеся на автора, а прийдіть на ринок і переговоріть з людьми. А щодо маршруток, то я й сам щойно проїжджав там - Корятовича перекрита, маршрутки не можуть виїхати з Корятовича в бік базару, а всі товчуться на площі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Автор статі наводить безглузду аргументацію, щодо причин перекриття руху маршруток, задля настроєння мешканців міста проти торгівців зеленого базару. Журналіст кілер: безхребетний, безпринциповий, жадібний, неграмотний та ін. Висвітлюй обєктивно а неналаштовуй людей до бійок перекручуючи і брешучи. Шкода мені тебе!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Але як може сказати кацабсько вихована хлопчина.Самі виноваті Ужгородці,що дозволили бандитам йти до влади.Але в центрі міста потрібно робити порядок,але й приватизацію центра теж потрібно робити чесно,інакше нагряне буря й вогнем запалає священна земля.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чинарик - це бичок /окурок/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Емілу! Якщо такий розумний і "принциповий", поясни мені, "безхребетному", як розуміти заяву Ратушняка "Я тебя закопаю!"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    послухайте,люди з вароша - кулько вам треба базару?Подивіться на себе - ви або торгуєте,або таксуєте,або возите цигаретлики з безином зи границю.Ідіть щось і робити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На твоє прохання на Рату забивають не тільки автори цих коментів, але й весь Ужгород

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    За радянських часів місто було оазисом в Західній Україні. За теперішніх, це правда, стало "бомжатником". Міський голова, щоб він зараз не зробив, кругом буде винний. Така посада. Проте, тут як у стародвніх римлян:"не знаєш, як поступить, поступай по Закону!". В кожному мікрорайоні вже по кілька супермаркетів. Думайте, як забрати тих людей з вулиці. Читайте на сон грядущий свої передвиборчі програми! Може тоді й зрозумієте, що з цим робити. Тільки не лічіть нас, в черговий раз, що ви ліпші тих учорашніх! Базарникам глибоко по барабану, як цей виборчий найманець з цього вийде. Але мені, жителю міста, не по барабану, що місто ці "чемодани" перетворюють в купу лайна. Інша справа, що чинити потрібно якось по людськи. Не гавкати на людей, а вихід шукати. Якщо потрібно пошли, Сергій Миколайович своїх чинариків на 100 км на Захід. Нехай повчатьсяться, як з цього наші сусіди вийшли. А базари прибирай. Це вже позавчорашній день.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Безхребетноиу пояснюю слова "я тебе закопаю": невірю, що так було сказано!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я не проти якби по вулиці Фединця де стоять будки, зробили би рух автомобілів в сторону Червеної Ружі, а по Корятовича зробили односторонній рух від Червеної ружі до готелю Атлант. Це би суттєво покращило рух автомобілів в центрі міста. А торгоі ряди можна би розташувати вздовж тротуару.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодець Рата! Давно пора було рознести ці базари! Особливо у новому районі там взагалі п....ь, БОМЖАРНЯ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви забийте на Рату.А подумайте про своє загаджене місто з чогось треба починати.Ви потім ще дякувати будете. А про те що немає роботи, тільки базар — так це повний гон!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щоб там небрихали автори статей, якщо продавці юридично правильно оформили своє право на торгівлю то хай звертаються в суд. Якщо ж вони ведуть інформаційну війну з мерією через ось такі інтернет видавництва то це нещо інше як паростки політиканства по українськи. Якщо вони там нелегально торгують то повині були очікувати такої долі рано чи пізно! Хай обєднуться, наймають високваліфікованих юристів і вперед з позовами! А вони натомість придумують чи цитують слова рати! Це що вирішення проблеми? Ідіотизм це!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не всі можуть красти гектарами і мільйонами, як Рата. А тому заробляють, як можуть

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А што мож робити у вароші? Через роки люди постігалися до вароша, бо у селі (и на самуй Украинї) тогди заробити копійку не было де. Теперь позакривалися заводы. Майшиковні усе, што мож было, прихватизували. Люди теперь для них – то смітя. А смітя треба ЗАКОПАТИ. (У сьому слові суть 2 варіанты наголоса). Як уповів Тарас Бульба: Я тя породив, й я тя закопаю!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Селу. Деякі з цих "людей з вароша" на даному ринку торгують 8-10 років, а Рата їм на питання, куди їм звідси перебиратися, говорить "Ідіть на біржу!". ЦЕ як розуміти?