ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: День "Х" для "Зеленого" ринку призначений міською владою на завтра?

    19 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    Сьогодні ми змінили свій традиційний ранковий маршрут, щоб завітати на ринок по вул.Фединця, відомий серед жителів обласного центру Закарпаття як "Зелений". Головна причина — розпорядження Ужгородського міського голови Сергія Ратушняка від 19 липня, згідно з яким з 8 серпня в місті офіційно закриваються 3 ринки — один комунальний - це згадуваний уже нами так званий "Зелений" ринок по вул.Фединця — та 2 приватні - по вул.Бестужева та вул.Заньковецької.Що ж ми побачили на ринку? Перше — це те, що очікуваного закриття ринку сьогодні, наймовірніше, не буде: наче б то міська влада "змилостивилась" і дала базарникам 5 днів, аби вони самостійно прибрали свої палатки, кіоски та павільйони. Друге — сьогодні багатенько базарних "точок" закрито на замок. Третє — групки торговців, які жваво обговорювали свої перспективи.

    Не скриємо, що серед торговців "зеленого" ринку є чимало таких, які вже підготували собі запасний варіант, тому їм все одно, де торгувати, — "чи тут, чи через вулицю". Однак більшість настроєна рішуче.

    "Стоятимемо щодня до ранку! — сказав нашому кореспонденту один із молодих торговців. — Мені свою "скриню" переносити немає куди. Та й чому я маю кудись йти звідси, якщо за це місце заплатив наперед?". Додамо, що за кожним із тих, кого нинішня міська влада називає базарним "людом", — жінки, чоловіки, діти...

    ..."Мер! Геть руки від базару!", "Мер, створи умови для розвитку підприємництва, не можеш — не заважай!" — ці заклики на полотнищах, які зустрічають і проводжають відвідувачів "Зеленого" ринку м.Ужгород, досить влучно характеризують ту тривожну ситуацію, яку маємо сьогодні в місті з "ініціативи" мера-"бізнесмена".

    ***

    Як стало відомо з добре поінформованих джерел, 5-денний термін відстрочки виконання рішення міського голови Ратушняка щодо закриття 3-х ринків може виявитися нічим іншим як чистісіньким блефом. За словами джерела, завтра, 9 серпня, орієнтовно з 8-ї до 9-ї години ранку (а, можливо, й раніше!), запланована "акція", під час якої з допомогою крану буде зроблена спроба демонтажу кількох базарних "точок". Наймовірніше, мета "акції", проведення якої забезпечуватимуть не тільки правоохоронці м.Ужгород, але й "мобілізовані" з інших районів, — подивитися, якою буде "реакція" підприємців. Якщо вона буде не досить активною, то від її організаторів варто очікувати більш масштабної "операції" по примусовому"зачищенню" вул.Фединця...

    Клуб професійних журналістів Закарпаття.
    Під стінами Ужгородської міськради протестують приватні підприємці. Проти закриття 3-х міських ринків!
    Ужгород: Мер Ратушняк свого рішення позакривати міські ринки не змінив
    В Ужгороді розганяють "Зелений базар" (Оновлено)
    Базарний "бєзпрєдєл" в Ужгороді, або Куди ж дивиться керівництво Закарпатської області?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вимагаю термінового очищення міста від порожніх пляшок!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Навіщо давати ще якісь терміни??? Не треба торгуватись з тіньовими ділками! Якщо прийнято рішення навести порядок з тими розсадниками дизентирії, то його потрібно негайно виконувати! Кілька базарних бариг не мають ніякого права перетворювати місто у "Шанхай"!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правильно! Дайош Метрополітан Опера!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вимагаю термінового очищення вулиці Фединця від металевих будок. Так само вимагаю очищення всього міста від цих ганебних будок. Досить Азії.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вимагаю очищення міста від пустого мера!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Послушай подставной аноним, твой любимый рата развел такое гавно возле белочки со своим базаром, что перечисленые рынки просто цветочки. только его что то эта сука не убирает, бобло терять не хочет. да его за такие тупые движения предпрениматели за яйца повесят и правильно сделают

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закрити всі ринки, зробити стоянки!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    по цивилизованному предпренимателям надо было дать время выплатить кредиты, взятые на товар под собственные квартиры. рате скорее всего заплатили с двух сторон: Маерчик, чтобы наполнить свой рынок на минайской и матвейчук, чтобы спокойно построить торговый центр около стоянки такси и сдавать тем же базарникам за 20$ квадрат! Как говорил Козьма Прутков "зри в корень", а люди всем по барабану. задумайся каждый, что бы ты делал, если б у твоей семьи забирали кусок хлеба????