ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Кількість реєстрацій смертей на 8 % більша за кількість реєстрацій народжень

    17 мая 2024 пятница
    59 переглядів

    Органи реєстрації актів цивільного стану у першому півріччі 2006 року зареєстрували 218916 народжень. Це на шість відсотків більше, аніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомили в управлінні цивільного стану громадян Міністерства юстиції.

    В управлінні поінформували, що найбільша народжуваність зареєстрована, як і в минулому році, органами реєстрації актів цивільного стану Донецької області - 18551 немовлят. Лідирують також Дніпропетровська область - 15703 новонароджених та Київ – 13223. Найменша кількість складених актових записів про народження дітей у Чернігівській області – 4557, Кіровоградській – 4765 та Чернівецькій областях – 4785.

    За статистичними даними, кількість зареєстрованих актів про смерть у відношенні до кількості реєстрацій народжень зменшилася на п'ять відсотків порівняно з першим півріччям 2005 року. Однак, у жодному із регіонів країни народжуваність не перевищила смертність. Найліпша ситуація у Закарпатській області, де кількість реєстрацій смертей тільки на вісім відсотків більша за кількість реєстрацій народжень. У Рівненській області така різниця становить дев'ять відсотків. У Києві – п'ятнадцять відсотків. Найбільша переважність смертності над народжуваністю у Чернігівській області – 182 відсотка, Полтавській – 127 відсотків, Луганській – 138 відсотків. Всього в Україні органи реєстрації актів цивільного стану громадян у першому півріччі 2006 року зареєстрували 398311 смертей. А це на чотири відсотка менше, аніж за аналогічний період минулого року, інформує прес-служба Міністерства юстиції України.
    Ужгород: У "Нової сім’ї" — 22 онуки!
    Берегово: Мати-зозуля підкинула немовля на балкон лікарні...
    Мукачево: В обласній дитячій лікарні відкрилося відділення по виходжуванню недоношених немовлят
    Як живеться закарпатським "дітям вулиць"?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору