ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Очевидець подій розповів про нові подробиці масової бійні на гірськолижному курорті Драгобрат - стрілянину влаштували бійці Правого Сектору. ОНОВЛЕНО (ФОТО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    323 переглядів
    На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю

    СРОЧНО - На Драгобрате задержаны члены "Тризуб" и ДУК ПС - БЕС, Хорват и Педро



    Як ми вже повідомляли раніше, сьогодні вранці, 10 січня, сталася масова бійка на Драгобраті орієнтовно між 04.00 та 07.00.

    Очевидець подій (з відомих причин він побажав залишитись анонімом), розповів подробиці сутички:


    Чи то атошники чи то Правий Сектор прийшли на базу Хата Магната. Почали вимагати "гостину", проте розраховуватись за надані послуги відмовилися. Коли охоронець закладу зробив їм зауваження - його сильно побили, наразі він присмерті у лікарні. Кухарю зламали ногу, а також почали бити відвідувачів. На місце прибув хазяїн закладу зі зброєю. Прикладом вирубив одного з хуліганів, інших узяв на мушку. За цей час до Хати Магнати на допомогу прийшли сусіди закладу та охорона. Хуліганів побили, зв’язали скотчем та викликали міліцію. Зв’язаних розбійників передали правоохоронцям, - розповів він.




    Достеменно стало відомо, що влаштували стрілянину бійці Правого Сектору, котрі кілька тижнів тому організовано заїхали на територію Закарпаття. Наше видання, нагадаємо, уже писало про це. Тоді ми повідомляли про кілька сотень озброєних до зубів екстремістів, які організовано проникли на територію області і розпочали готуватися до диверсійної діяльності.


    Схоже, сьогодні ми побачили перші результати цієї підготовки. Однак чимало питань викликає місце та обставини події. Так, відомо, що правосекторівці застосували проти туристів вогнепальну зброю із бойовими набоями. В результаті, постраждало троє людей. Серед них наразі і постраждалі у важкому стані. Деталей перестрілки поки не повідомляється. Відомо тільки, що за туристів намагалися заступитись охоронці готелю.


    Тому зараз виникає питання: яку ціль переслідують екстремісти з Правого Сектору, коли в розпал туристичного сезону розстрілюють туристів? Навряд чи подібна «політика» позитивно вплине на ситуацію в області та розвиток у Закарпатті туристичної сфери.



    Водночас, станом на 15:00 на курорт Драгобрат продовжують прибувати правоохоронці, інформують з місця подій. В’їзд до туристичної частини курорту, де власне й сталися розбірки обмежено – правоохоронці виставили пости. Велика кількість силовиків також в районі бази Хата Магната. Разом з тим, за інформацією від представників місцевого Правого Сектору, в бік Драгобрата вирушили активісти ПС з Івано-Франківщини.


    Додамо також, що комплекс Хата Магната є одним з кращих на курорті Драгобрат, а відповідно й недешевим, хоча на офіційному сайті комплексу ви не знайдете жодну конкретну ціну за номер, лише позначку "договірна".





    dr2.jpg


    dr4.jpg


    kib_0.jpg


    kib3_0.jpg


    kib4_0.jpg


    dr5.jpg


    dr.jpg


    dr6.jpg

    dr7.jpg


    dr8.jpg


    kib5_0.jpg


    kib6_0.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А хто журналіст, так би мовити? Бо подача круче, чим у обвинувачення прокурора.
    Чому поранені бійці ПС, як-що тільки їм шиють незаконне володіння зброї?? Не знає "журналіст"??

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Хорошо так лежат...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Судячі з заангажованої подачі, риг лайньо купив цей ресурс?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    бугага ))) рЭволюционЭры кошмарят буржуев ? ))) ... но повара реально жаль ((( выздоравливай , хлопче !!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    рагулье.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ДБ!