ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мешканці Ужгорода можуть залишитися без тепла: ВАТ "Закарпатгаз" вирішив відключати міські котельні

    18 июня 2024 вторник
    74 переглядів

    Від погроз ВАТ «Закарпатгаз» перейшов до дій. У середу зранку його представники навідалися до комунального підприємства «Ужтепло» з наміром відключати котельні через величезний борг за спожитий газ. Ситуацію прокоментував перший заступник мера Ужгорода Володимир Бобков.

    «Населення боргує за газ близько 2,6 млн. грн. а за листопад проплатили ледь 80 тис. гривень. Відтак ДП «Газ України» не уклав контракт з КП «Ужтепло» і таким чином ми не отримали ліміти на першу декаду грудня, через що сьогодні представники ВАТ «Закарпатгаз» знаходяться в адміністрації «Ужтепло» з питанням щодо відключення газопостачання в ужгородських котельнях. Чим сьогодні (в середу) це закінчиться, я поки що не можу вам сказати.

    Ми зверталися впродовж останніх двох тижнів до людей з проханням заплатити за тепло, попереджуючи, що в іншому випадку можуть відключити котельні. Просто необхідно пояснити, що з нами ніхто не збирається гратися в якісь ігри. Виборів у найближчі два роки ніяких не буде і ніхто не вигадуватиме низькі, необгрунтовані тарифи. Коли в пресі розповідають, що тарифи штучно завищені, це не так. Підвищення тарифів, обґрунтоване, повірте мені. При нинішніх цінах рентабельність складає 2-3%. А з урахуванням того, що стабільно третина населення не платить, вони є збитковими. Тому тепло в руках самого населення».

    Однак заступник мера жодним словом не обмовився про реструктуризацію боргів ліквідованого «Ужгородтеплокомуненерго», а це, за повідомленням ДП «Газ України», теж є однією з причин, що компанія не хоче укладати угоди з місцевими теплогенеруючими кампаніями, повідомляє "Zakarpattya.net.ua" з посиланням на "Старий Замок "Паланок"—"Мукачево.net".
    Ужгород: Обласному центру Закарпаття можуть ВІДКЛЮЧИТИ ГАЗ — через недолугість міської влади на чолі з мером Ратушняком!
    Влада кинула ужгородців на вимерзання!
    Ужгородська влада: геноцид на місцевому рівні
    В оселях мешканців обласного центру Закарпаття тепла так і немає!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не думаю, що при минулому міському голові ужгородці були більш платоспроможними, але тепло було. Крім того, проголосувавши за Рату, ужгородці зробили мером невдаху Бобкова. Ну нічого, ще пару місяців такого "керування" містом, і один і другий підуть у небуття. Адже терпець жителів Ужгорода може й обірватися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що за коментарі! Повірте мені !Кому вірити?Не вмієшь газдувати-іди займайся своіми аптеками.Вам ніхто не вірить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не знаю, як у кого, але у нас (на вул.Богомольця, новий район) вже в ніч з вівторка на середу опалення відключили.

    А щодо тарифів, які у нас чи не найбільші по країні, Бобков взагалі би мовчав.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вмбори відбудуться у квітні слідуючого року,в тому числі до місцевих рад ( у тому числі) і до міських.Міських голів переобиратимуть4 і полетиш як фанера над Парижем.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ужгородці и подкарпатці боли бo платоспроможними кібo азіати в Києві неграбали, ак колись козаки-збойники. Читайте: ТОЛЬКО ЗА ТРАНЗИТ НЕФТИ И ГАЗА ЗАКАРПАТЬЕ ЕЖЕГОДНО ПОЛУЧАЛО БЫ БОЛЕЕ $200 МЛН!!! Интересная арифметика! Оказывается, территория проживания русинов на юг от Карпат, согласно терминологии Сен-Жерменского соглашения, то есть нынешнее Закарпатье, только за транзит газа по своей территории должно бы получать при нынешних тарифах $150 млн.
    За транзит нефти по той же территории при нынешних тарифах – более $ 50 млн. ИТОГО: $200 млн. в год! И кто после этого будет говорить, что Закарпатье – дотационный регион!? Читайте далше: Де суть гроші за РЛС у закарпатському Мукачеві? Росія платитиме в 1,5 раза більше!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Браво, Рата! Виявляється на Закарпатті є свій газ! Більше проблем із газом не буде! з нового року компанія "РІО-кола" готова за додаткову оплату видобувати газ із своїх напоїв для забезпечення теплом мешканців міста. Дане ноу-хау буде запатентовано і широко впроваджуватиметься в нашому місті. це перша революційна розробка створеного при міськвиконкомі управління інновацій. Крім того, за існуючою інформацією в стадії підготовки знаходиться ще один проект - переведення автомобілів на дешеве пальне. Його отримуватимуть як продукт згорання під час приготування кави "РАТА". Одже, нарешті, влада почала робити щоськ корисне і для ужгородців. Дійсно, чому ж раніше можновладці на своїх посадах тільки штани протирали?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    АНЖЕЛА: "..компанія "РІО-кола" готова за додаткову оплату видобувати газ із своїх напоїв для забезпечення теплом мешканців міста.."
    ========================================
    Угу, якщо напердимо всі то буде ГАЗ.
    Всім ПЕРДУНАМ зявитись для сбору ГАЗу!