ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шанси на порятунок охоронця, який опинився під завалами ґрунту в закарпатському Рахові, менші 1%

    02 мая 2024 четверг
    60 переглядів

    Пошуки охоронця, який опинився під шаром ґрунту внаслідок зсуву на Закарпатті, тривають. Станом на ранок 13-го лютого доля 55-річного Юрія залишається невідомою.Прогнози рятувальників невтішні, шанси на те, що сторож ще живий , менше 1%. Про це сьогодні, 13 лютого, повідомив начальник Центру пропаганди ГУМНС України в Закарпатській області Федір Філіп.

    Він повідомив, що з території зсуву вивезено близько 20% ґрунту.

    Як раніше інофрмувіав ЗІК, 11-го лютого о 09:55 у місті Рахів, на території заготівельної контори райспоживспілки стався зсув ґрунту близько 3 тисяч кубометрів, шириною 25 метрів, довжиною 100 м. Унаслідок цього були зруйновані дерев’яні будівлі заготконтори та складу, а під завалом опинилися охоронець і 2 два автомобілі «ГАЗ-53» та «УАЗ».

    Як повідомив Федір Філіп, на Закарпатті є близько 1,5 тисячі зсувонебезпечних ділянок. Найбільша їх кількість у Тячівському та Рахівському районах. Близько 200 сімей області потребують переселення. А програма запобігання зсувам, за його словами, дуже погано фінансується, повідомляє "ЗІК".
    Закарпаття: У Рахові зсув землі зруйнував райспоживспілку і розтрощив дві вантажівки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Така бида чекае и Яблоницю що в Лопухови по Полонинський вулици.Бо нихто не хоче чути що гора, з якои днем и ничью социться вода потихоньку сповзае на дорогу ,по який ходять люди.И В ЛЮБУ МИНУТУ МОЖЕ БУТИ ЗСУВ И РИЧКА НАХОДИТЬСЯ ПРЯМО ПИД ГОРОЮ.