ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаттям роз’їжджала міжнародна колона байкерів ...у свинських масках

    27 апреля 2024 суббота
    53 переглядів

    Як уже повідомля "UA-Reporter.com", 1 травня до обласного центру Закарпаття міста Ужгорода на літній зліт з’їхалися понад півсотні байкерів із Росії, Молдови, Білорусі, Угорщини та майже всіх областей України.

    На Закарпатті любителі їзди на мотоциклах цього року зібралися вдруге — на відкритті сезону в лютому байкери три дні роз’їжджали Ужгородом на циганських бричках.

    У байкерський клуб ”Ред Булз” на вул. Закарпатській мотоциклісти у шкірянках, емблемованих куртках і майках із надписом ”Подонки” з’їжджаються перед 12-ю. Деякі з них стоять на вулиці, розмахуючи клубними прапорами. Власник ”Ред Булз” Олександр Суханов, 40 років, виносить із клубу чорний лантух.

    — Одеваемся, — виймає рожеві комбінезони та гумові маски свиней. Роздає їх байкерам.

    Біля входу до бару одягаються 33-річний чоловік на прізвисько Ритуальник із Москви та 38-річний Слон із Одеси. Чоловіки про щось голосно перешіптуються. Справжніх імен не називають. Клубники одягаються, допомагаючи одне одному. Маски свиней чіпляють поверх шоломів і за кілька хвилин стають схожими на персонажів дитячої вистави.

    — Проїдемося Закарпаттям у масках покровительниці цього року — свині, — пояснює Олександр Суханов. — Костюми привезли з Угорщини. Зараз рушимо у село Домбоки Мукачівського району. Там діти з інтернату на подарунки чекають.

    Благодійну акцію допомоги сиротам байкери започаткували торік, коли 1 травня подарували вихованцям дитбудинку $1000. Цього року замість грошей повезли гостинці.

    — В інтернаті нам замовили спортінвентар, — розповідає Олександр Суханов. — Ми купили дітям тренувальні костюми та фрукти. Витратили 500 доларів. Усе в багажниках двох чотириколісних квадрациклів помістилося.

    Ближче до першої години заводять мотоцикли. На початку колони зупиняється авто супроводу з ДАІ. Під гул сигналів мотоциклісти вирушають у напрямку вул. Собранецької. Звідти проспектом Свободи та вул. Гагаріна 50-метрова колона виїжджає з Ужгорода. Перехожі проводжають її здивованими поглядами.

    У селі Домбоки байкери заїжджають на подвір’я загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт. Тут навчаються 72 закарпатців, позбавлених батьківської опіки. Гості заносять до будівлі пакунки зі спортивними костюмами та м’ячами. Вихованцям дозволяють посидіти на мотоциклах і посигналити. Через 20 хв. байкери повертаються до Ужгорода. Увечері в клубі ”Ред Булз” для них влаштували вечірку, повідомляє "Газета по-українськи".
    Міжнародним зльотом байкерів запам’ятається Перше травня 2007 року мешканцям обласного центру Закарпаття
    В Ужгороді відбудеться міжнародний зліт байкерів "Забути неможливо" або "Згадати все"
    Ужгородские байкеры побывали на житомирском "Байк-шоу-2006"
    Виноградовская обувная фабрика взялась за экипировку ...байкеров!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору