ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Молоді соціалісти долучилися до відзначення Дня сім’ї

    17 мая 2024 пятница
    49 переглядів

    Цієї неділі, з нагоди Міжнародного дня сім’ї родини обласного центру Закарпаття м.Ужгород у Боздоському парку виборювали право вважатися найдружнішою, найспритнішою, найспівучішою та найрозумнішою.

    У змаганнях та різноманітних конкурсах під гаслом “Тато, мама, я — здорова сім’я” спочатку взяли участь 6 родин, а згодом до них приєдналося ще декілька із тих, що спостерігали за перебігом подій. Чималої інтриги додали й головні призи, що їх мали отримати переможці, — телевізор, мікрохвильова піч та DVD-програвач.

    До проведення заходу традиційно долучилися й молоді соціалісти Закарпаття (голова СМС Василь Граб). Всі учасники змагань отримали квитки на безкоштовний перегляд мультфільму “Шрек-3” в кінотеатрі “Доміон”.

    Якщо тато й мама родини Коломієць — переможців дійства — були задоволені отриманням “серйозного” призу, то найменший її член 8-річний Василько не приховував радості з зовсім іншого приводу: “У кіно на “Шрека” — це круто!”

    Євген Бобров, ведучий програми, зазначив, що вже тривалий час підтримує з Закарпатською СМС міцні, корисні для обох сторін зв’язки, завдяки яким є можливість заохочення учасників різних заходів, повідомили з прес-служби Закарпатського обкому СПУ.

    Ужгород: За сприяння Закарпатської Спілки Молодих Соціалістів відновив роботу клуб інвалідів "Кактус"
    Ужгород: Представники Закарпатської Спілки Молодих Соціалістів вчилися розбудовувати молодіжні організації
    Ужгородські соціалісти відкрили власний сайт
    Ужгородські соціалісти привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги над фашизмом

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору