ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вболівальників на «Євро-2012» можуть розселити у готелях Ужгорода, Івано-Франківська та Тернополя

    01 мая 2024 среда
    46 переглядів

    Не виключено, що вболівальників, які прибудуть до Львова на чемпіонат Європи з футболу у 2012 році розселятимуть у готелях Тернополя, Ужгорода, Івано-Франківська, в так званих містах-супутниках. За словами голови виконавчого комітету з підготовки і проведення Євро-2012 Івана Федоренка, для розселення туристів також можна буде використовувати готелі у містах, які знаходяться в межах 70 кілометрів від Львова.

    Якщо побудувати у Львові стільки готельних номерів, щоб прийняти понад 30 тисяч вболівальників, постає питання, що з ними робити після завершення «Євро -2012». Доцільніше було б розселити туристів в інших населених пунктах регіону, але для цього потрібно мати розвинену інфраструктуру, — про це під час конференції, присвяченій розвитку готельного господарства, на інвестиційному форумі сказав Іван Федоренко.

    За словами Івана Федоренка, в кінці жовтня в Україну приїдуть представники УЄФА, щоб оцінити ті готелі, які вже є, адже часто українські 3-4 зірки не відповідають європейським. Окрім того, для розселення вболівальників частково також планують задіяти соціальне житло (гуртожитки), приватний сектор та малі готелі, які є досить популярними серед молодих європейців. Також голова виконавчого комітету з питань «Євро-2012» наголосив, що потрібно використати потенціал курортів Трускавця та Моршина під час проведення європейської першості з футболу, повідомляє ЗІК.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору