ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Представники закарпатської влади зустрілися з членами правління компанії "Škoda Auto"

    12 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    2 листопада відбулася зустріч керівництва Закарпатської облдержадміністрації з членами правління компанії “Škoda Auto”.

    Облдержадміністрацію представляли в.о. голови Володимир Гоблик, в.о. заступника голови Віктор Лукеча, начальник головного управління економіки Віктор Погорєлов та інші. Делегацію “Škoda Auto” очолював голова ради директорів компанії Рейнхард Юнг, голова наглядової ради ЗАТ “Єврокар” Олег Боярин, члени правління. Володимир Гоблик розповів про важливість для Закарпаття роботи компанії “Єврокар” – одного з найбільших виробників промислової продукції в краї. Він також зауважив, що чимало проблем інвесторів обласна влада вирішує з допомогою Агентства із залучення інвестицій та розвитку територій.

    Рейнхарг Юнг подякував владі за співпрацю і наголосив, що саме з Закарпаття розпочалося знайомство “Škoda Auto” з Україною. На завод у Соломонові, що на Ужгородщині, компанія покладає великі надії. Підприємство є своєрідною магістраллю освоєння українського ринку автомобілебудівниками.

    Сторони погодилися з тим, що подальший розвиток виробничих потужностей компанії “Єврокар” на Закарпатті є взаємовигідним і перспективним. Тому і надалі влада та інвестори працюватимуть спільно, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    Закарпатский завод "Еврокар" признан лучшей инновационной компанией Украины

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору