ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Проект "Ужгородський книжковий Миколай" себе вичерпав і в 2008 році виставки-ярмарку не буде?

    21 мая 2024 вторник
    41 переглядів

    "Програма проекту «Ужгородський книжковий Миколай» себе вичерпала", – констатувала на заключній прес-конференції виставки-ярмарку 14 грудня член оргкомітету Одарка Долгош.

    «Книжковий Миколай» дозрів до того, щоб його зараз переорієнтовувати у трьох напрямках: конкурс, який ми залишаємо за собою, літературні зустрічі та презентації книжкових видань, і по-третє, ярмарок, якого чекають читачі. Тому треба шукати людей, які зможуть поставити сам ярмарок на комерційну основу» — сказала Одарка Долгош.

    Член оргкомітету, директор Закарпатської обласної наукової бібліотеки Людмила Григаш каже, що із постійним збільшенням заходів програми книжковий Миколай стає майже некерованим. А працювати постійно на громадських засадах досить важко. Все ж оргкомітет переконує, що проект не закриють, просто шукатимуть інші форми і, можливо інших людей. Навіть пропонують змінити час і місце проведення. Адже існує ще й літній Миколай, повідомляє ЗІК.

    ***

    13-14 грудня в Ужгороді пройшла 6-та виставка-ярмарок «Ужгородський книжковий Миколай». Цього року на ній було представлено 27 видавництв з різних областей України, Словаччини та Угорщини.
    13 найкращих закарпатських книжок отримали відзнаки конкурсу "Мистецтво книги"
    Сьогодні та завтра в Ужгороді проходить ярмарок "Книжковий Миколай"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору