ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-комсомольця Володимира Приходька переобрано гендиректором Закарпатського обласного агентства із залучення інвестицій та господарського розвитку

    06 мая 2024 понедельник
    43 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті впроваджуються 24 інвестиційні проекти. Про це на загальних зборах учасників Закарпатського обласного агентства із залучення інвестицій та господарського розвитку територій повідомив його генеральний директор Володимир Приходько.

    Володимир ПРИХОДЬКО.
    Володимир ПРИХОДЬКО.

    Серед них він назвав ЗАТ “Єврокар”, де розпочато будівництво нового зварювального комплексу, ТОВ “Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед”, яке розширює своє виробництво, ТОВ “Сезпарксервіс”, що облаштовує інфраструктуру для надання послуг індустріального парку “Соломоново”, а також “Номако”(США) – виробництво комплектуючих, “ТМС” (Австрія) –складання кузовів, ЗАТ “Росава” - виготовлення шин, “Лугопарк” – облаштування інфраструктури і надання послуг логістичного центру. Володимир Приходьмо відзначив, що агентство сприяло також у реалізації туристично-рекреаційного проекту “Полонина Руна”, ведуться підготовчі роботи щодо створення гольф-центру та інше. Доповідаючи про діяльність агентства протягом минулого року та про перспективи на поточний, його генеральний директор зазначив, що воно працює над виконанням завдань, визначених Концепцією сталого розвитку Закарпатської області, іншими довгостроковими документами органів державної влади та місцевого самоврядування.

    Генеральним директором ЗОА на наступний період одноголосно обрано Володимира Приходька, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    Міжнародна консалтингова організація "GCO" сприятиме залученню інвестицій на Закарпаття
    Закарпаття: Інвестиційний паспорт територіальної громади — крок до утвердження прозорого ринкового середовища та інвестиційної привабливості регіону
    Володимир Приходько: З водою пільг для СЕЗ виплеснули й дитя нових інвестицій...
    СЕЗ "Закарпаття": Ключ до серця інвестора

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рома, Приходько не має відношення до проклятого Ратушняка, тому Ваш коментар "неуместен".