ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський БЮТ "дав задню" з референдумом по відкликанню мера Ратушняка і звинуватив журналістів у перекручуванні

    26 апреля 2024 пятница
    107 переглядів

    Голова Ужгородської міської організації "ВО "Батьківщина", депутат обласної ради від БЮТ Василь Гнатків закликає журналістів на гарячкувати з приводу резонансних подій в місті Ужгороді і не перекручувати факти. Зокрема, Василь Іванович наголошує на тому, що жодного рішення з приводу проведення місцевого референдуму по відкликанню міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка міська партійна оранізація поки що не приймала.

    Ця терміново розповсюджена серед ЗМІ заява БЮТу суттєво знизила тонус попередніх пана Гнатківа, в яких йшлося про, наче б то, бютівську ініціативу по відставці мера. Тепер же, як уточнила заява, ужгородський БЮТ буде готовий на це лише за умови, "якщо буде воля громади міста Ужгорода", і лише за цих обставин "БЮТ готовий взяти на себе відповідальність стосовно початку процедури міського референдуму".

    Що найдивніше, у своїй заяві міська оранізація БЮТ висловила "своє несприйняття дій фракції "Наша Україна" в міській раді, котрі спрямовані на підтримку більшості під головуванням С. Ратушняка і непрозорий розподіл комунальної власності і земельних ділянок". Адже такою неприглядною поведінкою у міськраді була позначена саме фракція БЮТу, через що обласному керівництву цієї політичної сили навіть довелося виключити із лав партії "Батьківщина" значну частину членів фракції БЮТ у міськраді.

    Крім того, саме сьогодні, під час так званої сесії, яку під стінами міськради скликав Сергій Ратушняк, проголошену ним заяву підтримав ряд депутатів-БЮТівців, а заступник голови обласної "Батьківщини", голова фракції БЮТ в Закарпатській облраді Андрій Сербайло буквально обнімався з Сергієм Миколайовичем.

    Що цікаво, як зазначено у заяві, "Василь Гнатків також висловлює рішуче обурення діям правоохоронних органів, які перешкоджають депутатам міської ради та меру потрапити в приміщення міської ради".

    То кого ж насправді підтримує ужгородська "Батьківщина"?

    Довідка "Закарпаття online"

    Голова Ужгородської міської організації партії «Батьківщина» Василь Гнатків заявив сьогодні під час прес-конференції, що БЮТ найближчим часом ініціює референдум про зняття з посади міського голову Ужгорода Сергія Ратушняка. Його діяльність депутат назвав «антиужгородською».

    За словами Василя Гнатківа, в Ужгороді вже назбиралася критична маса невдоволених, які підтримають ініціативу БЮТу. Найбільше обурення, за словами депутата, викликають земельні рішення міськради та намагання відібрати від міської гімназії басейн. «Бютівці» незадоволені також тим, що міська влада не знаходить порозуміння ні з обласним, ні з центральним керівництвом, перетворюючи Ужгород на «резервацію».

    Таку ідею, сказав пан Гнатків, бютівці виношують вже давно. Просто досі, за словами Гнатківа, займалися то виборами, то ]«потужним аналізом рішень міської голови». [/b

    "Закарпаття online"

    "Антиужгородською" називає діяльність мера Ратушняка міський осередок БЮТ, а тому ініціює референдум про зняття міського голови Ужгорода
    Сергій Ратушняк "онімів" після відновлення Генпрокуратурою кримінальної справи, яка об’єднує кілька "старих" резонансних справ, головним фігурантом яких є мер Ужгорода
    Ужгород: Політичне "перекотиполе" з БЮТівським сердечком на грудях...
    Керманич Закарпатської "Батьківщини" запропонував ужгородській "Батьківщині" "абстрагуватися" від фракції БЮТу в Ужгородській міськраді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нормально

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вася молодець!Це уже по серйозному.Пора очищувати Закарпаття від всякого сміття, в тому числі кольорового! Маючи ту підтримку виборців, що була на позачергових виборах до ВР , БЮТ добється поставленої задачі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ... Правильно!Після цього, треба придивитись до Мукачева. ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    треба нового мера

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вася не бери хабарі і все буде в порядку.Готова взяти на себе-ти про кого кажешь -про мартинів та цириків,тільки за те ненавиджу БЮТ,що в ній такі тварюки-хабарники,жополізи рати.Ти навідь не уявляєшь,що ти мілкота ужгородська,коли скажуть слово батьки мічста ти зі своім ратою будеш у сраці!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И после таких выражений Вы называете себя Женщиной? Хотя, что наше время с женщинами не делает? Хамка - что тут говорить...:(

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    И после таких выражений Вы называете себя Женщиной? Хотя, что наше время с женщинами не делает? Хамка - что тут говорить...:(

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вспоминается заявление мера Ратушняка от 23.03.07
    Ужгородський мер Ратушняк звинуватив Балогу в підготовці ...відокремлення Закарпаття від України!

    Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога готує проект відокремлення Закарпатської області та контролює переправку нелегалів за кордон. Про це вчора, 22 березня, на прес-конференції в Києві повідомив Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк. Він також заявив, що В.Балога та його бізнес-компаньйони, друзі і родичі повністю контролюють гірський край.

    "Влада в області та районах і навіть силовики належать до одного клану", - стверджує Ратушняк. Що призвело до "повної монополії державних інституцій у Закарпатській області".
    "Зловживання із податками, контрабанда, транзит нелегалів — усе йде через руки людей Балоги", – каже Ратушняк, а "туристична інфраструктура опинилася в руках людей, близьких до Мукачівської фірми «Барви».
    За словами все того ж Ратушняка, переправка нелегалів за кордон під контролем В.Балоги відбувається через перехід, що знаходиться за 20 км. від Ужгорода. Ратушняк також наголосив, що під контроллем голови президентського Секретаріату відбувається вся контрабандна діяльність на кордонах Закарпаття.
    Також на прес-конференції пролунали звинувачення у підготовці до відокремлення Закарпаття. Сепаратистські групи політичних русинів, на твердження мера Ужгорода, отримують допомогу від бізнесу, близького до голови президентського секретаріату. Й у випадку поразки помаранчевих в Україні, Закарпаття може бути відокремлене і опиниться в руках людей пана Балоги.
    На переконання Ратушняка, якщо Президент і уряд не відреагують на складну ситуацію в Закарпатті, створену "кланом Балоги", то в регіоні відбудеться референдум щодо його відокремлення від України.
    Мер Ужгорода вимагає створення комісії Верховної Ради і Кабміну для вивчення ситуації на Закарпатті. За словами Ратушняка, він уже звертався до Президента Ющенка, однак жодної реакції на його звернення не було.

    Погорячился Ратушняк с выпадами и обвинениями в адрес русинов. Русины такие заявы (а тем более какие либо антирусинские акции) без внимания не оставляют. И не только от Ратушняка! И это только цветочки (то что с ним сейчас происходит)! И не только с Ратушняком!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Накрався,а зараз катить на Балогу.Забув як гнав на Устича,Іванчо,Краила,Різака,Шуфрича,Злодій кричить тримай злодія.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://www.delo.ua/news/politics/ukraine/info-61521.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дерибанщики бютовцы обвинили нашеукраинцев в дерибане? Вот это трюк!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Закарпатье власти цивилизованной нет, есть отдельные территории, контролируемые отдельными ОПГ, над которыми сидят кучка паханов, иногда что-то отбрасывающих в общак, именуемый бюджетом. Все они представляют только интересы своих " акционеров". То есть кланов. Фактически Закарпатье приватизировано группировками, которым наплевать на 98% населения. Как, отстаивать свои интересы. Многие для себя нашли только один ответ: через механизмы коррупции. Особо беспредельничает ОПГ РАТЫ (С.Ратушняка) мер Ужгорода С.Ратушняк,член городской фракции БЮТ Виктор Мартин,В. Цирик БЮТ, В.Танчинець БЮТ,М.Бадида БЮТ, П.Маєрчик БЮТ. Судья Домницкий В.В,начальник управления налогообложения физических лиц ГНИ в Ужгороде Юрий Сарай, прокуратура Ю.Тацюн, и целый ряд других "госслужащих по совместительству". Из наиболее известных следует выделить и ОПГ Тони Зелинского куда входят бывшие милиционеры депутаты, госслужащие.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі люди на Закарпатті розуміють, що це бандитські "разборки", тому й голосували за БЮТ. Те, що набрали НУНС, інші - це результат застосування адмінресурсу. Дуже шкода, що керівництво БЮТу в області безхребетне, озирається не на народ, а на паханів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нашоукраънцы обысралися в них нема рейтингу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я впевнений, що такі політики як Гнатків В.І. потрібні Ужгороду і Україні вцілому. Продовжуйте і надалі давити цих нелюдів таких як Ратушняк... Ратушняк- ГАНЬБА

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хочу розчарувати Аноніма 08.02.08 (13:01),та Завгоспа 08.02.08 (16:47) Це формені провокатори і заздрісники. Вася! Абсолютно не звертай увагу на ці плешаві коментарі, вони жодним чином нічого не відображають і не засвідчують. В будь-якій ситуації все вирішують безпосередньо вибори. В рядах партії ти авторитетна і шанована людина, в колективі цінний, розсудливий фахівець. Всі ці коментарі проти Тебюе, це прояв комплексу меншовартості цих пиявок, перед сильнішшим. Вони одразу зрозуміли, що ти несеш для них загрозу і тому так зайнялись випорожненням своїх словесних фекалій на твою адресу. Сьогодні ужгородці готові вибрати мером м.У;жгород будь-кого, навіть негра, але щоб він не був ратушняком і не належав до клану барвистих бабуїнів. А Гнатків перспективна людина, висококваліфікований фінансист і посада мера в м.Ужгород, це тільки перша сходинка в його карєрі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У тебя есть рейтинг петух гамбугский!Разом з камышем, шмаркачем финансистом-посада сеера вам в Ужгороде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Коренной! А чого ти так замельчешив ? Ти вважаєш, що у тебе є рейтинг, якщо ти САМ Рата? Рейтинг, який колись був у рати, це історична згадка новітньої історії. Цей пан достав усіх ужгородців, матаючись між політичними силами , як проститутка між камійонами. Після цього всі зрозуміли, що з цією людиною краще не мати справи. Справа рейтингу, це наживна справа .Як сказав "Ужгородец", ужгородці виберуть "навіть негра, але щоб він не був ратушняком і не належав до клану барвистих бабуїнів".