ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рух транспорту на Закарпатті серйозно ускладнений через негоду. Ураганний вітер залишив населені пункти без світла. Ліквідація наслідків триває

    04 июля 2024 четверг
    47 переглядів

    Станом на 25 березня внаслідок сильного вітру залишились знеструмленими: 1 населений пункт повністю та 15 частково в Міжгірському, Берегівському, Іршавському, Хустському, Тячівському і Великоберезнянському районах. Без струму поки залишаються 26 АТС, із них 9 працюють на резервному живленні. Постраждала від буревію машина на фото

    Рух транспорту на Закарпатті сьогодні серйозно ускладнений через негоду. Завтра у західних областях синоптики знову прогнозують сильні опади, у Карпатах - схід снігових лавин.

    За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, вітер у Закарпатті сягає швидкості до 40 метрів на секунду на високогір’ях, до 25 — у низинних районах. Не вщухатиме він ще принаймні до кінця дня і вже встиг наробити біди в регіоні.

    Так, станом на 11 годину 24 березня, в області частина населених пунктів залишається без електропостачання. Зокрема, в Іршавському районі в с. Локоть світла нема взагалі, а села Чорний Потік, Загаття та Ільниця частково відключені від електропостачання. Через сильний вітер залишилися відсутнє енергопостачання в селах Чорноголова, Ставне, Кострино, Мирча, Забрідь Великоберезнянського району.

    Окрім цього, через непогоду 25 населених пунктів залишається повністю без телефонного зв’язку, а у 8 – автоматизовані телефонні станції працюють на резервному живленні. Зокрема: Мукачівщина – 6 населених пунктів (відсутній зв’язок) та в 1 (резервне живлення); Виноградівщина – 4 (3); Берегвіщина – 4; Іршавщина – 6 (1); Великоберезнянщина – 4 (2); Ужгородщина – 1.

    В Ужгороді внаслідок сильного вітру сталося падіння дерева на проїжджу частину по вулиці Капушанській. Внаслідок цього було перекрито проїжджу частину та пошкоджено лінію електропередач. Для її розчищення було задіяно аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ МНС в Закарпатській області. О 10 год 40 хв. роботи по розчистці території були завершені.

    Розчищенням проїжджої частини від поваленого вітром дерева в с. Заріччя займалися й перечинські рятувальники.

    В обласному центрі вітер повалив освітлювальний стовп поблизу житлового будинку на вул. І. Франка. Стовп упав на припаркований поруч автомобіль Форд Мондео. Тривають роботи по ліквідації наслідків негоди.

    Станом на 12 годину 24 березня повідомлення про наслідки буревію продовжують надходити в оперативно-рятувальну службу Закарпаття.

    До ліквідації наслідків буревію задіяно місцеві житлово-комунальні організації, аварійні бригади «Закарпаттяобленерго», «Укртелекому», рятувальників.

    ЦП ГУ МНС в Закарпатській області
    Закарпаття уточнює збитки завдані буревієм, який пройшовся областю в ніч з 26 на 27 серпня
    Електропостачання відновлено в усіх 47-ми знеструмлених населених пунктах Закарпаття
    Закарпаття: Перечин — без води, в Ужгороді — підтоплені каналізаційні насосні станції
    На Закарпатті через негоду без струму залишається 7 населених пунктів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору