ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Києві "афганці" вимагають зустрічі з Єхануровим чи Ющенком

    13 мая 2024 понедельник
    66 переглядів

    Як уже повідомляв "UА-Reporter.com", сьогодні в Києві під стінами Кабінету міністрів України проходить Всеукраїнська акція протесту, учасники якої — ветерани Афганістану та учасники військових конфліктів у інших країнах — вимагають не допустити впровадження запланованої проектом бюджету-2006 замiни соцiальних пiльг адресною допомогою.Мітингуючі відмовилися йти на зустріч з віце-прем’єром України п.Кириленком, добре пам’ятаючи його "діяльність" по відношенню до ветеранів війни на посаді міністра праці та соціального захисту. Учасники пікетування, організованого Українською Спілкою ветеранів Афганістану, вимагають зустрічі з Прем’єр-міністром України Юрієм Єхануровим чи Президентом України Віктором Ющенком.

    ...Кілька хвилин тому до мітингуючих вийшов неприйнятний для них віце-прем’єр Кириленко, якого ветерани війни зустріли, скандуючи одне тільки слово — "Ганьба!".
    "Афганці" взяли в облогу Кабінет Міністрів України
    Ужгород: Закарпатські "афганці" вимагають від влади виконання Закону України "Про статус ветеранів війни"
    Ужгород: Закарпатські ветерани Афганістану пом’янули своїх бойових товаришів та збираються на акції протесту

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Приєднуюсь до акції протесту. Надіслав повідомлення на підтримку акцій протесту Єханурову. інвалід 1 групи, учасник бойових дій в Афганістані. Тернопільська обл, смт Козова.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З об"єктивних причин не зміг взяти участь в акції протесту ццього разу. Проте був учасником акції "Разом ми - сила!" в травні поточного року.Правда, після тої події "помаранчеві" видавили мене з державної служби в Закарпатській ОДА.Начебто я служив не українському народу, Конституції й Закону, а якійсь "кольровій" партії. Та бог з нею, тою "службою"!. Зато не буду причетний до тої ганьби, що коїться. А ось за утвердження в країні верховенства права, за соціально-правовий захист інтересів ветеранів війни та праці - ще повоюєм! І абсолютно по барабану, якого кольору "машлик" у теперішнього чи наступного чиновника! Він за визначенням слуга народу найнятий ним на роботу. А буде вести себе не так, як за Законом повинний - аж бігом отримає червену картку: чез позовну заяву в Суд, через вибори, або через "політичний ринг". Він, теперішній чиновник, ще не усвідомив, що опинився в ролв "цапа відбувайла" перед своїм нарідом. Але - це не на довго - до березня наступного року.
    А браття афганці - молодці! Разом ми ще досить впливова сила. Вони, "помаранчеві", навіть не уявляють наскільки нас в Ураїні багато. Нас, при організаваних акціях громадянської непокори - їм дійсно не подолати.