ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатському Ощадбанку заперечують пролонгацію погашення комунальних боргів за рахунок вкладів в Ощадбанку СРСР

    06 мая 2024 понедельник
    58 переглядів

    У Закарпатському обласному управлінні Ощадбанку спростували інформацію про продовження терміну прийому довідок та заяв від громадян на погашення комунальних боргів за рахунок вкладів в Ощадбанку СРСР. Завідувач сектору депозитів та компенсаційних виплат Тетяна Федак в коментарі "Західній інформаційній корпорації" зазначила: «Офіційного документу, який би дозволив продовжити прийом довідок та заяв громадян на погашення заборгованості, наразі немає. Відомо тільки, що в Києві розглядають питання продовження цієї процедури до 12 грудня, однак відповідна постанова Кабміну поки що відсутня. Можливо, до кінця дня її уже ухвалять».

    Тетяна Федак також зазначила, що для роботи з громадянами, які бажають погасити комунальні борги за рахунок внесків Ощадбанку СРСР, виділено окреме приміщення, залучено увесь адмінперсонал. Банк працює і у вихідні. Виписки провадяться вручну, тому йде затримка. Загалом протягом дня управління встигає видати 110-120 чеків. Оформлення одного такого документу, якщо він не містить помилок, забирає близько 20 хвилин, якщо довідок кілька – процес триває значно довше.

    Водночас, як стало відомо кореспондентові Західної інформаційної корпорації, в Ужгороді біля відділення Ощадбанку, що у центрі міста, люди записуються в чергу з шостої години ранку. Черга деяких надійшла лише на третій день. Дехто каже, що все зробив того ж дня.

    Зі слів Тетяни Федак, чим ближче до кінця терміну прийому – 15 листопада тим напруженіше становище.

    Тетяна Федак повідомила, що станом на сьогодні управління видало чеків на 8 млн 904 тисячі, загалом в області ця цифра сягає 20 млн 315 тисяч.
    Закарпаття: Як будемо платити — так буде і світити!
    Закарпаття: Поки що комунальні боржники "Ощадбанк" штурмувати не збираються...
    Комунальні борги погашають. Хто крайній?
    Сбербанк и коммунальные долги: схема возврата

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору