ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде у жильцов общежития одна радость: их права защищает прокуратура

    27 апреля 2024 суббота
    83 переглядів
    Прокуратура защищает права жильцов общежития в Ужгороде

    Во исполнение конституционной функции и возложенных Законом Украины «О прокуратуре» задач прокуратурой города Ужгород постоянно принимаются меры представительского характера для защиты интересов граждан и государства.


    В частности, как сообщил прокурор города Ужгорода Владимир Гаврилюк:

    «С целью защиты интересов государства в лице Регионального отделения Фонда государственного имущества Украины в Закарпатской области, прокуратура города Ужгорода вступила в рассмотрение Ужгородским районным судом дела по иску жительницы общежития в исполнительный комитет Ужгородского городского совета, ПАО «Жилищно-бытовое предприятие».

    Прокуратура взялась защищать права жильцов общежития и просит суд признать незаконными и отменить решение исполнительного комитета в части продажи, регистрации домовладения, а также и отмены свидетельства

    о праве собственности на здание общежития по ул. Бородина, 14 в г. Ужгороде.

    Пресс-служба прокуратуры Закарпатской области

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    «Прочитавши на сайтах інтернет видання заяви прокуратури міста Ужгорода про захист інтересів держави прокуратура міста взялася захищати права мешканців гуртожитку по вул.Бородіна,14 . Прочитавши матеріал в газеті Ужгород за 02.08.2014 року де журналіст зі слів мешканців написала повну брехню про роботу підприємства, що ми готові доказати документально, а не на словах. У власника будівлі виникло чимало питань. Позивач пані Матей О.Є. яка являється тещею працівника обласної прокуратури, бувший заступник прокурора м Ужгород Демянчука І.І. яка в свою чергу не зареєстрована в гуртожитку, самовільно протизаконно захопила хол на 4-му поверсі в вищезгаданому гуртожитку. є рішення суду про звільнення незаконно зайнятого приміщення (маючи з сімєю 314 блок забогованість за комунальні послуги та проживання становить більше 60,0-ти тисяч грн.) В даному коментарі описати все неможливо, І на нашу думку за допомогою свого зятя, який уже судячи з публікацій в пресі та тиску на підприємство, вступив у справу в особі міської прокуратури, намагається рейдерським способом захопити гуртожиток. Раніше пан прокурор проживав в самовільно зайнятому холі, де залишив заборгованість в сумі до 3,0 тис. грн. і після скандалу по затопленню сусідів виселився. За час проживання в гуртожитку пан прокурор свою квартиру здавав в оренду.
    Раніше пані Матей мала прізвище Кучерява і була зареєстрована в 314 блоці, а потім напевно від когось або чогось скриваючись (борги за кредитами) від судовиконавців змінила прізвище і ніде не зареєстрована.
    Офіційно заявляємо, що заборгованість мешканців тільки за комунальні послуги становить за електроенергію 476,5 тис. грн., за водопостачання та водовідведення 275,7 тис. грн., за опалення старі борги 111,1 тис. грн. Гарантуємо звірку з кожним мешканцем гуртожитку для підтвердження заборгованості.»

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Акціонери, що ви готові доказати документально? Чому відкрите кримінальне провадження на підприємство з приводу оплати за комунальні послуги? Пан Лизанець Ю.М., зі своєю бригадою видають себе за акціонерів і не перестають брехати, та наводити наклеп. Збудоражився бідний, як тільки зайнялась ним прокуратура, адже до влади прийшли нові люди "не кумови, не брати, не родичі депутати", які не беруть хабарів, а діють по закону. Тільки Пан Лизанець Ю.М. вміє хитро, за допомогою своїх "підопічних", з "барського плеча" продавати(100 тис. грн.), або дарувати державне майно, щоб виграти судові засідання. Це стосується навіть його захисника Пана Кішко П.Ю., який не одноразово продає майно в гуртожитку Бородіна 14.
    Обливає брудом Пані Матей, яка, за довіреністю мешканців будинку Бородіна 14, відстоює їхні права та інтереси в суді. Усні переговори та телефонні розмови Пана Лизанця до Пані Матей не дали ніякого результату.
    Заявлено заборгованість мешканців, тільки не знати за що?! Адже всі кошти які сплачували мешканці за комунальні послуги, розходились по кишенях Пана Лизанця та його "команди", не перераховуючи жодної копійки підкриємствам, за надані послуги. Кожен із його команди витрачав кошти на свій розсуд: Хто на ресторани і коханок, хто на дороге авто та будинки, а деякі дозволяли собі(директор ДП ЖК №2 Пилипець В.В., гол. бух. Пані Стерчо М.П.) жити "на широку ногу", та не просихати від алкоголю.
    Не звик Пан Лизанець жити чесно (панувало повне свавілля на його підприємствах), захоплюючи незаконно державне майно, продаючи це майно, і надалі залишатися власником цього ж майна. Не може змиритися, що настав час, коли закон на боці простих мешканців, тому пише, що тиск йде з боку прокуратури.
    Прикриваючись акціонерами, тільки якими? Якщо акціонери так само купують в нього квартири, затягані по судах та позбавлені права приватизації.
    Доводить до жебратиства людей, розвалюючи державне майно, щоб не було придатне для проживання, так як зробив з будинками по вул.Гвардійській, вул.Загорській, вул.Одеській, вул.Ф.Тихого. Продав незаконно навіть будівлю на площі Б.Хмельницького, а сам арендує приміщення в проданій будівлі(щоб судовиконавці не змогли "підточити носа"). Хитрий нахаба, шахрай, Пан Лизанець думає, що довго буде обходити закон. На судове засідання Міськрайонний суд 07.08.14 не з'явились ні Пан Лизанець, ні його команда, адже під судом його чекали не тільки мешканці Бородіна 14, а й інші мешканці, незаконно забраних ними будівель. Далі буде ще цікавіше про їхні дії...