ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Без залізничного сполучення залишаються близько 150 населених пунктів у чотирьох районах Закарпатської області

    30 мая 2024 четверг
    27 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", 6 квітня 2006 року внаслідок підмиву опори металевого залізничного мосту поблизу закарпатського селища Королево на 73-у кілометрі ділянки "Батєво–Солотвино" Львівської залізниці було зупинено рух поїздів. Ситуацію спричинив весняний паводок: в результаті підвищення рівня води річка Тиса змінила напрямок русла, опора нахилилася і ферма змістилась на 75 сантиметрів. ”Без залізничного сполучення залишаються близько 150 населених пунктів у чотирьох районах Закарпатської області”, – повідомив головний інженер Головного управління колійного господарства „Укрзалізниці” Василь Яковлєв. Єдина залізнична гілка у тячівському напрямі, яка забезпечує пасажирські та вантажні перевезення як місцевого, так і міжнародного значення, закрита. Пасажири дістаються залізницею до мосту, де пересідають в автобуси для подальшого руху.

    У середу відбулася нарада за участю залізничників, представників проектних інститутів та мостобудівних організацій, які визначили першочерговий фронт робіт. Загальну вартість робіт із відновлення руху поїздів на ділянці Батєво – Солотвино Львівської залізниці оцінено в 21,6 мільйона гривень.

    Наразі понад двісті залізничників відновлюють рух поїздів на пошкодженій ділянці залізниці. Роботи ускладнюються через те, що рівень води в районі мосту сягає 9 метрів. Проводиться підсипка шляху безпосередньо до пошкодженої опори. Роботи тривають цілодобово, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатської ОДА.
    Закарпаття: На дільниці "Батєво-Солотвино" Львівської залізниці тривають відновлювальні роботи
    Закарпаття: На залізничному мосту через Тису ліквідовували НП

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору