ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівський суддя Монич оскаржить рішення про своє звільнення у суді

    18 мая 2024 суббота
    55 переглядів

    «Звільнення судді Мукачівського міськрайонного суду Володимира Монича є незаконним. Рішення Вищої ради юстиції однозначно незаконне, оскільки приймалося воно без участі об’єкту розгляду, тобто, в даному випадку, без Володимира Монича. Цей суддя через об’єктивні причини не міг бути на засіданні ради, бо перебував у лікарні. Я впевнений, таке рішення ради юстиції однозначно буде оскаржене суддею, оскільки закон на його боці" – повідомив сьогодні народний депутат від фракції «Наша Україна» Ігор Кріль у коментарі "ЗІКу".

    Нагадаємо, що 22 січня суддя Мукачівського міськрайонного суду Володимир Монич ухвалив заборонити підписувати Закон про Кабмін спікеру Олександру Морозу та публікувати його до розгляду справи по суті за скаргою Ігоря Кріля .

    Однак Закон про Кабмін все ж був опублікований.

    26 січня Вища рада юстиції ухвалила рішення перевірити наявність підстав для звільнення судді Мукачівського міського районного суду Володимира Монича.

    7 лютого суддю було звільнено.
    Вища рада юстиції звільнила суддю, який заборонив Морозу підписувати Закон про Кабмін
    "Голос України": Правосуддя по-мукачівськи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатцы! Не суйте нос в чужие дела!!! Смотрите, за все гадости Кучмизма только Ризака судят. Почему Монич думал, что Мороз это ему простит? Пускай Криль "щирих и свидомих галичан" употребляет на самопожертвование за не способность руководить государством. Закарпатцы, берегите свои леса, почву, воду и не впускайте в Закарпаття бандюкив из востока. ЕУ рядом, это даёт большие возможности улучшить вашу жизнь.