ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Службою безпеки України викрито міжнародне злочинне угруповання, що займалося підробкою іноземних паспортів, віз, а також розповсюдженням наркотиків

    18 мая 2024 суббота
    56 переглядів

    Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України спільно з ГУ МВС України у м.Києві виявлено контрабандний канал, яким учасники організованого злочинного угруповання з міжнародними зв’язками переправляли в Україну для подальшого збуту наркотичні засоби, психотропні речовини, фальшиві долари та євро, підроблені іноземні паспорти та шенгенські візи.

    Одного з учасників угруповання, громадянина України було затримано на гарячому під час передачі йому провідником потягу міжнародного сполучення підроблених іноземних паспортів та віз.

    При цьому вилучено два таких паспорти, пігулки психотропної речовини МДМА, купюри номіналом по 100 доларів та 100 євро, які, згідно з висновком спеціалістів, є фальшивими.

    Співробітники СБУ за місцем проживання зловмисника виявили пакувальний матеріал та високоточні ваги із залишками кокаїну, пігулки МДМА, підроблені закордонні паспорти та візи.

    Порушено кримінальну справу. Співробітниками СБ України здійснюються заходи, спрямовані на виявлення кола осіб, причетних до організації та функціонування вказаного каналу контрабанди, повідомили в прес-центрі Служби безпеки України.
    Луганські та закарпатські безпекарі затримали учасника кримінального угруповання, що організувало канал переправки нелегальних мігрантів до Європи
    У Києві засуджено громадянина Анголи, який у червні ц.р. намагався переправити через Чоп чотирьох "туристок"-домініканок
    Закарпаття: На кордоні затримали 12 нелегалів-молдован та українських організаторів незаконної міграції
    Закарпаття: Припинив своє існування ще один нелегальний канал переправки мігрантів до Європи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору