ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Союз театральних діячів Російської Федерації подякував владі Закарпаття за ефективне "збереження єдиного театрального простору"

    21 мая 2024 вторник
    50 переглядів

    На адресу голови Закарпатської облдержадміністрації Олега Гаваші надійшов лист від голови Союзу театральних діячів Російської Федерації, народного артиста Росії Олександра Калягіна, в якому відомий актор дякує за сприяння та підтримку у проведенні гастролей Закарпатського державного російського театру драми, що в Мукачеві.

    У листі, зокрема, йдеться:

    "Гастрольна поїздка театру містами Росії – Володимир, Кострома, Москва — була успішною. Вистави театру були цікавими російському глядачеві і театральним критикам. Упевнений, що подальша наша співпраця у зміцненні й збереженні єдиного театрального простору буде такою ж ефективною".

    Також Олександр Калягін дякує Олегові Гаваші за активну участь в Програмі державної та громадської підтримки театрів країн СНД і Балтії, що здійснюється під патронатом Президента Російської Федерації Володимира Путіна, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    "Наталка-Полтавка" відчинила двері Закарпатського українського музично-драматичного театру в його 62-му театральному сезоні
    Закарпатський обласний державний російський драматичний театр у Мукачеві святкує своє 60-річчя
    Будівля Закарпатського українського драмтеатру як дірявий саркофаг видовищної культури...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору