ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Євген Жупан: Запропонувавши синьо-жовтий варіант закарпатського стягу, влада хоче плюнути русинам в обличчя

    01 мая 2024 среда
    123 переглядів

    Закарпатська влада підтримала проект синьо-жовтого прапора, щоб плюнути русинам в обличчя, – вважає депутат Закарпатської облради, русин Євген Жупан.

    Про це він розповів сьогодні, 25 грудня, у коментарі власкору ЗІКу.

    24 грудня ініціативна група депутатів Іван Балога, Микола Вегеш та Михайло Кічковський внесли на розгляд експертів ще один проект прапора області. Запропонований варіант Євген Жупан вважає глумлінням над духовністю і над християнством, адже не можна розпинати ведмедя, хрест має бути або сам, або ж на ньому може бути зображено розіп’ятого Ісуса.

    До того ж, на думку русина, винесення варіанту стягу такими особами, як Балога, Вегеш та Кічковський робить голосування досить заангажованим. Тому у пана Жупана виникає підозра, що вибори остаточного варіанту стягу (27 грудня) будуть несправжніми.

    ***

    27 грудня Закарпатська облрада голосуватиме за прапор області, яка єдиною в Україні досі не має свого стягу. Один варіант: синьо-білий-червоний триколір із гербом краю – ведмедем посередині. Другий варіант: синьо-жовтий прапор розділений білим хрестом. По центру зображено герб Закарпаття – ведмідь.

    На сайті Закарпатської облради розміщене опитування щодо цих варіантів прапорів. За макет першого стягу (триколору) віддало голоси 36% осіб, за другий варіант (синьо-жовтий) – 59%. І жоден варіант не підтримало 20%.

    Партія "Собор" звернулася до президента Ющенка з вимогою не допустити появи російського "триколору" на Закарпатті
    Прапор Закарпаття таки буде! Тільки який?
    Ужгородські "змагання" щодо майбутнього прапору Закарпаття, або Синьо-біло-червоний — це прапор слов’янської єдності?
    Русини Закарпаття: "за" і "проти"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чувствуется, что многие ложно считают будто бы с принятием флага что-то важное решится. Однако это не совсем так. Единственно важное сейчас, что даст голосование, это степень теперешней лояльности к нам и списки проголосовавших против. С чем и будут потом работать люди. Ужгород город маленький, люди уже поняли, что свободы бояться нечего и всегда можно подойти к дому или квартире депутата и прямо спросить:' Что же ты так меня не любишь? Отчитаешься перед избирателем?'. И пусть отчитывается, заодно и семье скуку развеет. Народные избранники не должны отрываться от народа, а если они это забыли, то народ никуда не пропал и напомнит о себе. В любое удобное время.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Голосование "по флагу" для депутатов станет своего рода тестом на "вшивость". Естественно, многие из них полагают, что упрятав свои "трудовые сбережения" в закрома офшоров, обеспечат безбедное существование своему потомству. Но печать Каина будет преследовать их везде и всегда. До скончания века...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Україна Хрестіянська держава?! На Хрест треба розпяти Карпатського медвідя?!
    Українці представляють СФАШИЗОВАННУ АЗІАТСbКУ НАЦІЮ!!! СМЕРТb УКРАІНСbКОМУ ФАШИЗМУ!!!НАЩАДКИ ТАТАРО-МОНГОЛСbКОІ НАВАЛИ ЗА УРАЛ! ВОН З ЄВРОПИ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А для чого русинам прапор, якщо в них є кадило? О.Сидор і без прапора, а лише з допомогою кадила заведе русинство, куди йому треба. АМІНЬ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хіба конкурсна комісія не завершила роботу? Кому на розгляд 3 депутати внесли новий проект? Чиє вони спеціалістами з геральдики?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пан Фігляр ваш коментарь є арогантный. Иштьи зачну вірити вто, што Русин2 написав. Ароганція а фашызм идуть до копи. Окрем о.Сидора є иштьи 1 600 000 русинув во світі и ображати iх не має никто право.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніколи не ображав русинів. Просто не хотів би, щоб їх Сидор 40 років по пустині водив.
    Стосовно розпятого на хресті ведмедя, то з цим питанням треба звертатися не до Сойма русинів, а в товариство охорони тварин. Можно й прокуратуру - вже рік існує відповідальність за негуманне поводження з тваринами.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пан Фігляр! Иде о Хрест а о Христа, а не о Карпатського медвідя чи о.Сидора. На Хресті бов Христос розопятий и так ся зачало Христіянство. То ображає всіх христіян. Окрем того, русини суть дуже сильно вируючи люди. То є дар од украйинськых націоналистів на Рождество Христове? Націонализм робить людей дурнимы и сліпимы!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Непосредственно перед самым плевком тепло посоветовал бы каждому депутату еще раз очень тщательно определить силу и направление ветра. Плеваться в лицо исторической правде небезопасно. Даже при попутном ветре...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаю всіх читачів!
    Я особисто за триколор, хоча політичні русини мене вже готові після прочитання посту *українець* звинуватити в будь-чому.
    Але мало тим - ідеме далі: історична істина на боці синьо-біло-червоній барви (не путати з фірмою барва).
    Але тут шановні патріоти (маю на увазі і руснинів і українців і русинів-українців) є велика політтехнологічна диверсія - комусь дуже треба синтетичне творення протистояння: налаштувати нас один проти одного. Іншими словами - ми є піддослідні і будьмо пильні.
    Далі - після апогею протистояня повинен зявитися мессія і все владнати. Пропоную відгадати загадку з трьох разів - Хто це буде?
    Далі - не хочу звинувачувати будь-кого без суду,але в обласній раді більшість депутатів та керівництво - уродженці Закарпаття, і питання треба ставити до власних "синів та дочок".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я хоч і українець (і зовсім не русин), але вважаю цей варіант прапору просто дебільним. Як і взагалі намагання зробити прапор Закарпаття обов"язково синьо-жовтим. Це як із радянськими прапорами виходить - червоне полотно, серп і молот, і кожній республіці по смузі - кому синю, кому зелену, кому вертикальну, кому горизонтальну. І що взагалі значить "історичний колір"?
    До речі, у Волині, яку ніхто не запідозрить у сепаратизмі, прапор з двох кольорів - червоного та білого.
    Мушу відмітити, що "русинський" варіант теж мені не подобається. А ліпити на прапор герба - взагалі невігластво. Герб ліплять тільки у тому випадку, коли різні держави мають однакові прапори (напр., Росія, Словаччина і Словенія. Дві останні, аби відрізнятись, помістили на триколори герби -це вийняток у науці векселології).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Типирiшньое принятя флага нич ни дасть кроме суети, айбо начали йсе не русину...Най пак нич ни кажут ош чому русину так остро пудыйшли до люстрацii,ото ни вто слово усi антирусину ii не пройдут!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Червоний і білий колір на прапорі Волині - то нагадування про те, що Волинь була історичною територією Польщі. Національний стяг Польщі складають саме ці два кольори. Присутні вони і у Білорусії, котра теж колись була польською територією.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Распяв на кресте красного медведя, "свідомі" поставят жирный крест на "українськості" территории за Карпатами. К ворожке не ходи...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сообщество затаилось в ожидании. Результат известен, но ещё не оглашён, что не позволяет отреагировать. Хотя реакции в любом случае предопределены, правила игры будут соблюдены и армия синих будет сражаться с армией жёлтых - и какая разница, кто это сражение начнёт. Никакой разницы нет, как и нет разницы, кто выиграет. Потому что оно не последнее, ничего не заканчивается окончательно, у всего есть шанс реванша. Око за око, зуб за зуб, кровь за кровь, смерть за смерть - бесконечный ряд, останавливаемый мудростью и терпением, каковых становится всё меньше и меньше, выдавливаемых злобой и упрямством. Написано занимать менее достойное место, чтобы потом быть с почестями перенесённым на более достойное - и только глупые спешать урвать всё и побыстрее занять более достойное место, думая, что исхитрились всех обмануть и застолбить его за собой навсегда. Какое же их всегда постигает разочарование, когда приходится со стыдом и унижением возвращаться на своё менее достойное место. И продолжать жить, помня, что произошло. В Русинии будет русинский флаг и неважно, какие флаги принимали до него на территории Подкарпатской Руси другие страны. Мы хотим дружбы, но можем дружить и на расстоянии, если другая форма дружбы другими неприемлема. Мы уважаем других, так как уважение это часть нашего мировоззрения, но со своей стороны требуем такого же уважения и к нам. И добёмся его, даже если придётся заставить других научиться уважению. Заставить в силу наших возможностей и и готовности большинства народа заниматься воспитанием и просвещением. На нашей земле всё перевернули с ног на голову. Нас называют сепаратистами - приезжие хозяев земли. На нашей земле, в своём доме только мы имеем право давать определения тем или иным процессам, явлениям, событиям, и только мы решаем, кто у нас в доме сепаратист, а кто зарвавшийся гость, забывший о субординации и простом чувстве благодарности.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пришлые зайды с заперевальными фамилиями (Іван Колодій, Василь Гнатків)

    наголошують на необхідності патріотично підійти до розгляду обласною радою питання прапора області, і (за спиною всей мощи государственного репрессивного аппарата) закликають депутатів облради підтримати синьо-жовтий прапор як символ невід’ємності Закарпатського краю в складі України."
    Что тут добавить? У глупости нет своей территории. Там где она ступит ногой, там ее (боюсь) недолговечная территория...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужгород: Закарпатська обласна рада перенесла питання затвердження крайового прапора на невизначений термін

    Сьогодні в Ужгороді, як уже повідомляло "Закарпаття online", проходила 13 сесія Закарпатської обласної ради.

    Розгляд одного з основних питань, запропонованих для остаточного вирішення обласним депутатам, а саме - прийняття прапора Закарпаття, через антагоністичні позиції партійних фракцій облради перенесено на невизначений термін.

    27.12.2007 | 14:21

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Fashisty-patrioty svoho dobjutsja! Haj zhyve toj sovjetsko-ukrajinskyj monstr, sco vyris na nasih ochah za 15rokiv!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сине-жёлтый принимать уже поздно, а наш сине-бело-красный ещё рано. Правильное решение, вполне соответствуещее сегодняшнему положению вещей. В своё время наш флаг единогласным голосованием займёт своё место. Даже если подготовишь сани к осени, то всё равно кататься на них будешь, когда их время придёт и не раньше - зимой. Сегодня масса других дел ожидает сиюминутного решения и внимания.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    2007-12-28 15:58:07 :: Політика -> Закарпаття
    Закарпатським бютівцям учорашня сесія облради нагадала

    ляльковий театр

    «Мені здається, що у сесійній залі відбувся спектакль. Не зрозуміло, коли на президії обласної ради всі члени комісії голосують за те, щоб винести на розгляд сесії обласної ради питання прийняття прапора Закарпаття. Ще й підтримують один і з трьох варіантів. А вчора на сесії обласної ради ті ж самі члени президії заявляють про те, що потрібно зняти питання з розгляду», – так прокоментував 13 засідання сесії Закарпатської облради голова фракції БЮТ в Закарпатській облраді, член комісії з регламенту Андрій Сербайло. Про це повідомив власкор ЗІКу.

    Депутат висунув припущення, що Закарпатсько обласна рада виступає своєрідним ляльковим театром, «де є лялькар, який смикає за нитки».

    Учора, 27 грудня, під час засідання 13 сесії Закарпатської обласної ради, 46 депутатів проголосували за зняття з порядку денного єдиного питання – про прапор області. Проти – 3, не голосувало – 22 депутати. Всього – 71 депутат.

    ЗІК

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Русини"! Нараз зонаджуйте Временнойе Правителство Пудкарпацькой Руси! Вас якраз тулько і йе на тото правительство. ЗИ: правду пише Оглядач преси - +1. Вся ця катавасія із прапором - кому вона треба була?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Каждый получив свое:украина увiдыла што туйкы украiнскостi ние, русины што идут в ногу из дипутату,свiт што появляться новое государство!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Вся ця катавасія із прапором - кому вона треба була?" ПОТРІБНА: "Щирим и свідомым з більшовицьков натуров з Дикого Поля Украйини." Тупцювання Украйини на эдному місті в таборі народів третёго світу, мош забезпечити лем а лем тотальнов війнов проти русинам. Це значить: (1)употребити наукову базу травопольного украйинського академика Лисенка подля гасла: "Генів нема, русинів нема!" (2)Зништьити орігінальну 6-сть томну історію русинів з року 1830 написану Лучкайом як ай ёго граматику русинського язика; (3)Спалити "Няговскіє поучения (НП)" з року 1758 и убідити світ, што сесе НП евангеліюм не є написаноє русинськым сващенником з Мармарошу, але являє ся фалсіфікаціёв царськых пропагандистів з Пітера Росії; (5) Продовжовати брехати, што фарби синьий, білый и челленный (червенний) на Русинськом прапорі, як ай на прапорах Чехії, Словакії, Словенії, Хорватії, Сербії суть лем на Російском прапорі. А фарби на прапорах Франції, США, Голандії, Луксембургу а далших держав не суть синя, біла и челлена, бо фарбо-сліпі люди то не видять. (6) Продовжовати з обвинуваченями русинув, як ворогив число 1 на Украйині починаючи од техногенных катасроф бо інфляцію гривни и нич с тим неробити лем типцювати на єном місті. Таким образом
    віковічна дружба Украйини з народами тритёго світу майліпше забештельовати. И накониць жителі Украйини научаться ош світло, тепло и питна вода представляє луксус; а уж скоро ай чистий воздух буде луксус бо булшість лісів сме вирубали и рубеме далше. Окрем того, на Диком Полі Украйини ліси не суть (не ма лісів).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В січні відбудеться сесія Закарпатської облради. Питання про прапор в порядку денному немає

    УКРАЇНА
    РОЗПОРЯДЖЕННЯ
    голови Закарпатської обласної ради
    від 29.12.2007 № 204/01-44
    м.Ужгород
    Про скликання чотирнадцятої сесії
    обласної ради V скликання

    Відповідно до частини 4 статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чотирнадцяту сесію обласної ради V скликання 12 січня 2008 року о 10-й годині в м. Ужгороді в залі засідань обласної ради з порядком денним:

    1.Про обласний бюджет на 2008 рік.

    2.Про Програму економічного і соціального розвитку області на 2008 рік.

    3.Про Програму діяльності Асоціацій народних депутатів Закарпаття всіх ланок попередніх скликань на 2008 рік.

    4.Про Програму діяльності громадських організацій області, які потребують соціального захисту, на 2008 рік.

    5.Про реорганізацію Міжгірського медичного училища у Міжгірський медичний коледж.

    6.Про структуру і чисельність виконавчого апарату обласної ради, витрати на утримання ради та її виконавчого апарату у 2008 році.

    7.Різне.

    Голова ради М.Кічковський

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Газета "НОВИНКА" от 29 декабря 2007 года опубликовала материал "Русины одержали тактическую победу" где ошибочно считают:"Голосованию областных депутатов 27 декабря по принятию флага Закарпатья передовали громкие события и заявления. 15 декабря Сойм русинов края принял декларацию", провозглашающую чуть ли не автономию.Лидеры национально-общественных организаций края 19 декабря провели заседание "Пресс-клуба реформ", на котором единодушно одобрили проект флага Закарпатья с использованием синего, красного и белого цветов." И еще одна ошибка что русины сейчас: "спор ведется за признание русинов". Оказывается что против русинского выставили флаг который:"был разработан по заказу госструктур в желто голубом исполнении и утвержден специально созданной облсоветом экспертной комиссией". Но вопрос отложили. И :"Как прокоментировал ситуацию глава Сойма подкарпатских русинов от.Сидор, это голосование в облсовете-лучший вариант на данный момент."Большего мы добиться бы и не смогли""

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всех подкарпатцев с Новым Годом. Счастья, успехов, удачи в начинаниях, уважения,признания. Возможно в Новом Году русинским организациям будет интересно продумать и принять некоторую Декларацию об отношении русин к земле Подкарпатья, экологии, межнациональным отношениям, задекларировать официально равное право каждого на землю, образование, политические взгляды - на всё. Что-то вроде Хартии Свободы, которая будучи официальным документом движения, могла бы снять некоторое напряжение в обществе и покажет большинству, что бояться нас нечего, цели у нас благородные, справедливые и главным для нас будет человеческое достоинство и полное равенство возможностей. Очень много подкарпатцев, веками проживающих с нами, правильно поймут наше послание и пойдут за нами. Надеюсь, что лидеры движения найдут интересной возможность обсудить эту тему и принять решение.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Комуфляжнику, ти класний мужик!!! Наливай! З Новим Роком!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ромка Сарай! Ти цінний, бодай тим, що ти є. Ще подискутуємо, а зараз просто наливай! З Новим Роком!!! І не проклинай нікого, бо це гріх... Краще своєю впертістю, талантом та розумом роби цей недосконалий світ кращим, дружище!!! В тебе все вийде...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Sultan, a tvij harem pre tobi?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Harem na Ukrajini majutj tjiljky Netolerantni Ukrajinski Nacionalisty, jakych do EU nepuskajutj za hnoblenja fundamentaljnykh prav ljudyny.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Камуфляжник, вперемежку с поздравлениями и пожеланиями, призывает дать русинский ответ на "русинский вопрос" и, прежде всего, на два главные вопроса: о земле и о власти.
    И только после внятных ответов на эти вопросы можно будет всерьез ставить вопросы о сохранении языка, культуры, духовности и т.пр. Ни у одного здравомыслящего человека не возникает малейших сомнений в том, что народ-хозяин, коренной народ на своей собственной земле, должен обладать большими правами, чем пришельцы или переселенцы. Земля и недра Подкарпатской Руси являются достоянием русин и тех народов, которые проживали на ней исконно.Право на землю на недра, на ресурсы-есть право наследственное и неотчуждаемо коллективное. Пришельцы , мигранты не имеют доли, стало быть и в праве на власть, не имеют право ни избираться (ни назначаться) в органы государственной власти. Да, если каким-либо мигрантам будет позволено жить на нашей земле, то только на наших условиях, только в том случае если мы признаем их пребывание здесь полезным с точки зрения наших нециональных интересов.
    Почему сегодня русины на земле с могилами своих предков поставлены в положение граждан второго сорта? Почему русины имеют непропорционально низкое представительство в органах гос.власти и СМИ? Почему в госаппарате доминирует de facto вопиющий принцип национальной дискриминации? В реальности сложилась вопиющая диспропорция между этническим составом населения края и этническим составом органов власти. На лицо факт на порядок большего представительства "титульной нации" в органах власти (прежде всего "силового блока") не говоря уже о таких сферах как бизнес и СМИ и, как следствие,порочной практики продвижения во власть представителей "титульной нации" в то время когда они находятся все еще в меньшенстве на территории своей "титульности". Такая ситуация имеет вполне определенное название:национальное угнетение, апартеид.
    Механизм действия такой системы простой и понятный. Аппарат насилия сосредоточен в руках "национально правильно налаштованних", сделавших источником своих сверхприбылей присвоение собственности на природные ресурсы края, на геостратегическое положение региона (таможни, международные перевозки, контрабанда, нелегальная миграция). Коренные народы региона, ясен пень, при таком раскладе становятся абсолютно лишними. И выход из создавшегося положения может быть только один: разорвать порочный цикл системы самопроизводства госструктур, действующих по принципу "антирусинства" и создать принципиально новый аппарат, отвечающий основополагающим принципам кореных народов края...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Интересный материал о русинах и Закарпатье
    http://serfar.web2doc.com/pages/rus_podkarpatskaya_dalekaya_no_nashenskaya

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Насправді прапор уже давно придуманий на Франка 132 в Мукачеві: зверху червона БАРВА, знизу зелена БАРВА, і біла хвиляста смужка посередині. Столиця - Завидово. Президент - вгадайте хто з першого разу :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    pfr
    03.01.08 (14:27)Мы хочеме увідіти публічное обсужденіє и там побідит русинськый триколор.Однозначно!А зараз усы рогулі, чи варяти як их на отцюзнині называут получат копняк за голосованя и на маттерину Галичину...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вуд лавреатув:

    Гей, русини! Из Новим рокум вас!
    Най ваших ворогів улапить фрас!

    Руська премія – www.premija-ru.eu

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаю всіх з Новим роком! Рішення про відкладення затвердження прапора вважаю правильним для сьогоднішньої ситуації. В подальшому необхідно створити нову комісію, оскільки ця не справилася з завданням (та й не могла - з Федаками), результати роботи комісії винести на обласний референдум, а вибраний народом прапор узаконити рішенням обласної ради.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаю всіх з Новим роком! Рішення про відкладення затвердження прапора вважаю правильним для сьогоднішньої ситуації. В подальшому необхідно створити нову комісію, оскільки ця не справилася з завданням (та й не могла - з Федаками), результати роботи комісії винести на обласний референдум, а вибраний народом прапор узаконити рішенням обласної ради.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаю всіх з Новим роком! Рішення про відкладення затвердження прапора вважаю правильним для сьогоднішньої ситуації. В подальшому необхідно створити нову комісію, оскільки ця не справилася з завданням (та й не могла - з Федаками), результати роботи комісії винести на обласний референдум, а вибраний народом прапор узаконити рішенням обласної ради.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...oblasnej referendum i NARODOM vebranej prapor UZAKONETE !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Русинов обвиняют что они воду мутят,что они хотят отделиться от бандеровцев (ибо достали), а заодно прихватить кусок трубы. Да и на таможню косо посматривают деньги с которой мимо уплывают! В газете "Подкарпатская Русь" №5/1 за декабрь 2007 года отмечают:"Та пак докі нас ищи будуть дурити києвські тоталітарникы-зомбаші, што обыкрали народ, а зазомбіровали го, як кашперовські, на рабськоє терпіня?Докі?Доті, докі не прийде задекларована русинам ищи од Сен-Жермена політична свобода русинам на їх земли-"на юг от Карпат"!Бо лем тогды мы ся сами похоснуєме свойим багатством"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Артуре, чим тебе "дасталі" бандерівці? Ти хоч одного бачив?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я - русин, але мене "дасталі", наприклад, російські матюки на вулицях, грубіянство водіїв і продавщиць у магазинах, російська примітивна попса на ФМ радіо і концерти усяких Кіркорових у телеящику. Де суть туйки бандерівці? Покажіть мені одного!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Недавние поджоги боевиков из Ивано-Франковска с елементами запугивания, кроме того зайди посмотри
    http://rusinpresent.narod.ru/kuklusklan.htm

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Де суть туйки бандерівці? Покажіть мені одного!"+++ТУЙ СУТb: Погромы - то є ваша галичська культура а то йсте галичаны-бандерувці принесли на Пудкарпатя.
    "В Закарпатье сожгли квартиру главного раввина Ужгорода!"
    http://www.ua-reporter.com/novosti/23647/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Haj zyve zhovto-blakytnyj hrest - istorychne znameno ukriv! Hanba rusynam, jaki hochut buty slovjanamy! Slava Ukrajini! Sava herojam! Hanba voroham vilnoji nenky!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    06/01/2008 05:30
    Є правда, што синя и жовта фарби доміновалі за Габсбугів. Лемже, по способнуй імператриці Маріі Терезі и імператорові Йозефові II, прийшли ай неспособні імператори и зато Аустро-Венгрія - Імперія Габсбургів - ся розпала. Синя и жовта фарби ся стали накониць сімволом Германської домінанціі (панованям) над славянськима народами Аустро-Венгрії. Зато, всі славяни Аустро-Венгрії як серби, так ай словінці, хорвати, чехи, словаки, русини вибрали фарби синю, червену и білу для прапорів. Украйинці не суть славяни? Декларація Американського президента Вілзона о поневоленних народах Аустро-Венгрії бов и є хибним? Украйина Вілзонову декларацію одсудила? Накониць забоваєте во Вашій націоналістичній сліпоті на то, што (а) расизм и фашизм аустрійця Гітлера дозрів во Відню; (б)а прапор США є теж мацкальский подля вас, бо має фарби; синьий, червений и білий як ай русинський прапор. Забоваєте ош 40% русинув (750 000) живе в США а сисі фарби прапора суть ім дуже дорогі. Сержант-марін Майкл Странк - русин з Пенсілваніі на Іво Джіма пуднимам Американський прапор. Меморіал героів Іво Джіма є во Вашінгтоні. Сийс Меморіал Є Майдорогшов Святинйов Американцюв. Сесе Ваше фашистичне свинство з фарбами прапора, што федаки наробили, ми туй в США никда незабудеме!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    a de biv zhupan,koli buv soyuz?sidiv na teplomu miszi v dityachuy bolnizi,i neripavssy.dovho rozsudzhati.pochav hay pudnimati,yaksya zustriv z nedochininim chernomirdinim.hlopak sya hraye z ohnem.lipshe b robiv svoyu robotu,a neliz kudi ne treba.ay bo mayzhe tre odroblyati bablo,yakoye dostav ot moskaliv.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    alex
    06.01.08 (16:24) Пожалуйста за бабло поподробнее, а то за гнилой базар отвечать надо! Он в общак ниче не скидывает! Факты пожалуйста! За ним следят и смотрят в оба никаких переводов, а тем более наличных не замечено! Так что не подымайте ветер о руских деньгах, а то мысль притянет деньги и бандеровцы в три дня будут сметены с территории русинов на юг от Карпат! Каждый уйдет с тем что будет на нем!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    pavlyuk .obrashaysya srochno dopsihiatra i prihvati z sbov takih blaznyu,yak ti.pavlyuk ti takiy rusin,yak ya papa rimskiy.neboraku ne liz u ni svoi dila.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В СБУ сейчас 90% наших и русинов отслеживаем согласно "Плана мероприятий..." каждый в оперативной разработке. Вот Падяк однозначно только из-за денег в русинстве! Проверено спорить не буду. Но не русских. Больше за деньги среди русинов не замечено никого.Ни за какие...Знаю что говорю могу расписаться... под отчетом который мы получаем сейчас раз в два дня в связи с космическим развитием событий в Закарпатье. Тут с дня на день ждут прихода правоприемников с России и от ЕС с Германии. Вот тогда точно шорох будет! Мы уже все готовимся к увольнениям и многие из приезжих в закарпатском управлении СБУ продают дома...

    Страницы