ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Навколо "замінування" Ужгородської міськради, або Найкращий захист — це напад...

    05 мая 2024 воскресенье
    59 переглядів

    Останніми днями активізувався ужгородський мер Сергій Ратушняк. Кілька Інтернет-сайтів та наближені до нього місцеві газети опублікували гнівні заяви мера, в яких висловлюються звинувачення й на адресу міліції. Що за усім цим стоїть?

    Сергій РАТУШНЯК.
    Сергій РАТУШНЯК.

    Спершу міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк звернувся з листом-скаргою на адресу керівництва держави з приводу начебто “чергового свавілля та нехтування всіх законів України, яке здійснюється працівниками міліції за безпосередніми вказівками керівництва Закарпатської ОДА”. Як приклад свавілля, називається арешт 4 лютого правоохоронцями начальника першого району комунального підприємства “Уж-Тепло” під час встановлення лічильників теплої води у приміщенні Ужгородської гімназії та затримання керівника комунального підприємства “Румб”, якому інкримінується отримання хабарів. А після того, як міліція перевіряла після анонімного телефонного дзвінка у середу приміщення мерії на предмет виявлення вибухівки, пан Ратушняк через Інтернет розповсюдив гнівну заяву про те, що під час перевірки мерії, можливо, було вилучено з кабінетів деякі документи і встановлено підслуховуючі пристрої. “Завтра я зайду до себе в кабінет, а там у мене “випадково” знайдуть патрони, наркотики чи щось подібне...”,--цитує слова Ратушняка “Обозреватель”.

    --Прокуратурою порушено кримінальні справи щодо зловживань посадовими особами міської ради,--коментує заяви Сергія Ратушняка начальник закарпатської міліції генерал-майор Віктор ЧЕПАК.-- Коли про це стало відомо пану Ратушняку та його оточенню, вони вдалися до давно відомої тактики, що найкращий захист—це напад... Аби перешкодити роботі слідства, працівники мерії, за словами керівника прес-служби Ужгородської міської ради Олега Подебрія, були відправлені у відпустку з 6 до 8 лютого, буцімто у зв”язку з проведенням у мерії дезинфекції та дератизації. Коли й це не допомогло, з”явилося повідомлення про замінування мерії... Прикметно, що першими на місці пригоди з”явилися журналісти видань, які пов”язують із самим Ратушняком... Звідки їм стало відомо про анонімний телефонний дзвінок в управління СБУ?! А вже ввечері надійшов ще один дзвінок, цього разу в прокуратуру—про буцімто вибиті в приміщенні мерії двері й розсипані в кабінеті патрони й наркотики... Однак усе це організаторам провокацій нічого не дало—слідчі дії стосовно порушених прокуратурою кримінальних справ тривають, у мерії співробітники прокуратури працюють, а міліція виконує свою функцію – охороняє громадський порядок та забезпечує проведення слідчих дій. А те, що чиниться такий спротив цьому, свідчить про те, що дійсно працюють злочинні схеми, коли все купується й продається...

    Заяви ж самого Ратушняка про те, що хтось виконує замовлення керівництва Закарпатської ОДА чи когось із Києва—це маячня! Міліція просто виконує свої службові обов”язки. Ми завжди діяли і будемо діяти в рамках Закону.

    Інформація ВЗГ УМВСУ в Закарпатській області
    Міліція не впускає мера Ужгорода Ратушняка на роботу. Мер переконує, що Балога підкидає наркотики і марковані гроші
    Балога установил Ратушняку прослушку?
    Ужгород: Силові структури РОЗБЛОКУВАЛИ площу Поштову, але в будівлю міськради так нікого й не пускають
    МЕРІЯ УЖГОРОДА ЗАМІНОВАНА!? Площа Поштова оточена спецпідрозділами міліції та МНС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Заяви ж самого Ратушняка про те, що хтось виконує замовлення керівництва Закарпатської ОДА чи когось із Києва—це маячня!" Оце так сказанув Чепак!!! А чиє замовлення виконує закарпатська міліція??? Хто дав команду Чепаку та його псам??? Чому Чепак не перевіряє структури Балоги??? Хто дасть правову оцінку тому, яким чином 350 гектарів державної землі опинилися в комунальному підприємстві Балоги??? Ратушняк дрібна пішка у порівнянні з тим, скільки тирять брати Балоги, але їх міліція не трогає, а береже. Та й прокуратура з ними разом. Можна подумати, що кум Балоги Бенца порушить справу проти нього. А до Ратушняка причепилися, щоб не заважав.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Важко чогось додати... Й думка цікава