ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рінат Ахметов допомагатиме багатодітним родинам Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    46 переглядів

    У рамках благодійного проекту «Зігрій любов'ю дитину» місцевою владою в регіонах держави завершено збір інформації про багатодітні родини, які виховують десять і більше дітей - повідомили у прес-службі Президента України .

    Зведені дані включають потреби кожної сім'ї у поліпшенні житлових умов та інші питання, що потребують вирішення.

    Також завершується робота з підписання Меморандумів про реалізацію спільного проекту «Зігрій любов'ю дитину» між місцевими органами виконавчої влади та благодійниками. Їх завдання - підтримка соціального партнерства для розв'язання проблем багатодітних сімей.

    У рамках реалізації спільного проекту влади і бізнесу за регіонами, для адресної допомоги багатодітним родинам, закріплено українських підприємців. Так, Рінат АХМЕТОВ допомагатиме Донецькій, Луганській, Закарпатській областям та АР Крим; Автономній Республіці Крим та Волинській області також допомагатиме Сергій ТАРУТА, Тернопільській та Чернівецькій областям - Дмитро ФІРТАШ, Харківській - Петро ПОРОШЕНКО, Миколаївській - Сергій ТІГІПКО, Івано-Франківській та Київській - Ігор КОЛОМОЙСЬКИЙ тощо.

    Координацію роботи здійснює Національна рада з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину».

    Проект вже має перші результати: за рахунок народного депутата Івана КУРОВСЬКОГО багатодітній родині ВІННІКОВИХ у Херсонській області придбано будинок.

    Президент корпорації «Столиця» Валентин ІСАК запропонував передати київській багатодітній сім'ї дві квартири.

    На Волині АТ «Стірол» (голова правління Микола ЯНКОВСЬКИЙ) забезпечує побутовою технікою та будматеріалами родини у чотирьох районах.

    Проект «Зігрій любов'ю дитину» - благодійництво на підтримку багатодітних родин - започатковано на зустрічі Президента України Віктора ЮЩЕНКА з представниками бізнесу та влади 11 грудня минулого року.

    Проект спрямовано на спрямовано на вирішення найболючіших проблем багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

    2008 рік Указом глави держави оголошено Роком підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
    Ахметов и Балога: Союз донецких и закарпатских... Або Схід і Захід разом?..

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору