ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З недостовірних джерел.(Оновлено)

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Між Зеленським і Тимошенко існує домовленність: в разі невиходу одного з них у другий тур, буде зроблено все для об'єднання голосів у другому турі. Тобто у разі виходу у другий тур Порошенка.
    Якщо у другому турі кандидати Зеленський і Тимошенко об'єднають голоси, то у Порошенка в разі виходу у другий тур не буде жодного шансу виграти вибори. Об'єднання голосів дає 70% електорату, навіть у разі масової фальсифікації гарантом. В любому разі, навіть якщо Президентом стане Зеленский, керувати державою буде Тимошенко - буде введено пост Канцлера аналогічний Німеччині і його очолить Тимошенко. За Зеленським залишаться, виключно представницькі функції Міністра закордонних справ.
    В разі перемоги Тимошенко буде посилена вертикаль Президента, незважаючи на Парламентсько-Президенську модель.
    В разі об'єднання голосів Порошенко зразу може готовити відправку на Ізраїль не чекаючи результатів другого туру виборів. Ізраїль не видає своїх громадян на запити других держав чим сьогодні скористався його опонент Коломойський.
    На сьогодні ситуація складється на користь Тимошенко. Чи не тому Порошенко терміново продає майно? Вчора в терміновому порядку за пів ціни Тигипкові проданий завод Ленінська кузня в Києві.
    З недостовірних джерел Порошенко уже вивіз свою сім'ю за кордон.
    Тому незважаючи на наші уподобання Правити Україною буде Тимошенко. А може це і на краще....
    Нас чекають кроваві Парламентські баталії. Але Тимошенко може вивести Народ на Третій Майдан.
    В такій ситуації Порошенка чекає участь Януковича...