ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чоп: Цигарки "Прилуки" у паливному баці авто "Pontiak Trans Sport"

    18 мая 2024 суббота
    51 переглядів

    У неділю, 24 вересня, на ділянці «відправлення» митного поста “Тиса” Чопської митниці було здійснено митний контроль ручної поклажі та легкового автомобіля “Pontiak Trans Sport”.

    Водій автівки, наш співвітчизник, слідував до сусідньої Угорщини у приватних справах. Для перетину українсько-угорського кордону він обрав спрощену систему митного контролю “зелений коридор” і цим автоматично засвідчив, що не має предметів, обов’язкових для декларування.

    Однак при огляді легковика митники виявили 1660 пачок цигарок “Прилуки” у м’яких пачках, які не були заявлені при усному опитуванні та не вказані у митній декларації.

    Цигарки підприємливий українець склав у спеціально виготовлений тайник у паливному баці. Доступ до схованого став можливим тільки після демонтажу середнього ряду сидінь (у автомобілі три ряди сидінь), декоративного килиму підлоги та невеликого металевого люка. Загальна вартість вилучених цигарок складає 2490 гривень.

    Окрім втрати так і не вивезених з України цигарок на доволі солідну суму, невдаха-контрабандист накликав на себе і більш суттєві неприємності. По даному факту запроваджено протокол про порушення митних правил.

    Автомобіль “Pontiak”, вартістю понад 35 тисяч гривень, вилучено до рішення суду, оскільки він використовувався для переміщення безпосередніх предметів порушення митних правил через митний кордон України, повідомила прес-служба Чопської митниці.
    Закарпаття: Троє громадян Румунії намагалися переправити через кордон 21 міх цигарок "Rolson"
    Українські цигарки в Румунію — на підводі!
    На Закарпатті закрили чергову цигаркову "лазівку" на кордоні
    Закарпаття: Троє румун мали намір переправити цигарки через кордон ...гужовим візком!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору