ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Діти-сироти з Мукачева на Всеукраїнському конкурсі "Різдвяні дзвоники"

    03 мая 2024 пятница
    28 переглядів

    Час готуватися до Різдва. Саме така думка приходить після відвідання 4-ої Міжнародної спеціалізованої виставки «Різдвяний подарунок», яка сьогодні розпочала свою роботу у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Одночасно з нею там відбуваються ще три споріднені виставки – «Декор та подарунки», «Ігри та іграшки», «Матеріали для творчості та хоббі».

    Професіонали від подарункового бізнесу виставили на показ новорічні прикраси, іграшки, штучні ялинки, що прикрашені тими ж таки прикрасами та іграшками, блискучу новорічну мішуру, стрічки, свічки, бантики, пакувальні матеріали та інші елементи декору і оформлення подарунків.

    Там можна побачити як всілякі симпатичні та приємні дрібниці до Нового року та Різдва, так і цікаві композиції декору салонів та приміщень, а також різні пристосування і матеріали для виготовлення сучасних художніх творів.

    На виставці також представлені деякі художні роботи – неможливо не відзначити виставку картин, що вирізьблені з дерева Іваном Панасюком — майстром з Волинського містечка Ковель. Він також робить дерев’яні скульптури — використовує деревину липи, груші, має багато малих дерев’яних сувенірів, які також виготовлені в техніці різьби по дереву.

    Маленькі шедеври можна побачити і на вітальних листівках ручної роботи київської фірми «Хепіком», гаслом якої є «Даруйте на щастя!» На їхньому стенді були представлені вітальні листівки, що існують в одному примірнику — міні-картини, намальовані власноруч молодими художниками.

    А ще вчора, 6 вересня, в рамках виставки відбувся конкурс флористів «Ніч перед Різдвом» і перший всеукраїнський конкурс дітей-флористів «Різдвяні дзвоники». В дитячому конкурсі брали участь діти-сироти з дитячих будинків та інтернатів Червонограда (Львівської області), Мукачева, що на Закарпатті, Галича Івано-Франківської області, Цюрупінська Херсонської області, Молочанська та Бердянська Запорізької області.

    Обидва конкурси організувала Академія флористики Наталії Агеєвої, яка організувала ще одну акцію – благодійну. Учасники виставки зберуть і передадуть новорічні товари, іграшки, товари для творчості та хоббі дітям з дитячих будинків, які приїхали в Київ на дитячий конкурс флористів, а вони їх повезуть в свої дитячі будинки, які їх направили на конкурс.

    ***

    Сьогодні, 7 вересня, на майданчику презентацій протягом другого дня роботи виставок пройдуть майстер-класи і презентації: «Сучасний погляд на товари для творчості та хоббі», «Художні пензлі компанії "Колібрі"», «Останні модні новинки в новорічному оформленні». Для відвідувачів навіть передбачено майстер-клас з виготовлення Різдвяної композиції від компанії «Флоріс».
    Організатори Синевирського фестивалю для сиріт "проштрафилися"...

    Закарпаття: На Міжгірщині відбувся фольклорно-етнографiчний фестиваль
    Співоча перлинка із закарпатської глибинки
    Ялта: П’ятирічна закарпатка "взяла" приз глядацьких симпатій

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору