ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Дитячих" автопригод на Закарпатті поменшало, але...

    21 мая 2024 вторник
    29 переглядів

    У рамках конкурсу-рейду „Увага! Діти на дорозі!» працівники управління Державтоінспекції УМВС у Закарпатській області навчали школярів районних центрів безпеці дорожнього руху. Правила поведінки на дорозі освоювали учні Перечинської ЗОШ МИ ступенів, Тур'є-Пасіцької, Тур'є-Реметівської, Порошківської, Зарічівської ЗОШ І-II ст., Дубриницької та Сімерської ЗОШ I-III ступенів.

    Старший інспектор відділення нормативно-методичного забезпечення та організації профілак-тичної роботи УДАІ УМВС Лідія Чорненька розповіла учням про причини травмування дітей на дорозі, необхідні заходи безпеки. Школярі також ознайомилися з профілактичними плакатами та друкованими матеріалами.

    Як свідчить офіційна статистика УДАІ УМВС у Закарпатській області, цьогоріч кількість ДТП з вини та за участю дітей зменшилась порівняно з таким же періодом 2005 року. Але вересень

    виявився „плідним" на дорожньо-транспортні пригоди з участю дітей. За цей місяць в області трапилося 10 автопригод, в яких 5 дітей загинули та 9 отримали тілесні ушкодження.
    Молоді соціалісти Закарпаття спільно з ДАІшниками навчають учнів безпеці руху
    В Ужгороді місяцями не працюють світлофори
    Берегись автомобиля, или Как власть г.Ужгород экономит на "зебре"...
    Закарпатську школярку збив чорний "Опель-Кадет"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору