ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Экс-начальника Закарпатской милиции поставили руководить Львовской

    03 мая 2024 пятница
    55 переглядів

    В начале 2005 г. кандидатура Виталия Максимова активно лоббировалась Виктором Балогой на должность начальника УВД в Закарпатской области.Именно в период первого "этапа" губернаторства Балоги Максимов руководил закарпатской милицией.

    Генерал-майор В.Максимов фото
    Генерал-майор В.Максимов фото

    Министерство внутренних дел назначило исполняющим обязанности начальника своего управления во Львовской области Виталия Максимова вместо Богдана Шкарады. Об этом на представлении Максимова личному составу сообщил министр внутренних дел Юрий Луценко.

    "Рассчитываю на его радикальность", - сказал он и добавил, что Максимов назначен, в первую очередь, из-за его профессиональных качеств.

    В.Максимову 50 лет, генерал-майор. С 1998 по 2001 год работал начальником УМВД в Тернопольской и Закарпатской областях.

    Луценко сказал, что Шкараде он предложил должность представителя министра во Львовской области

    Довідка "UA-REPORTER.COM" :

    Максимов Віталій Вікторович народився в 1955 р. в м. Чернівці.

    Має дві вищих освіти, у 1980 р. закінчив Чернівецький державний університет, в 1987 р. закінчив Київську вищу школу МВС України.

    За фахом юрист, після закінчення школи у 1970 р. поступив на навчання в технікум автоматики в м. Дніпропетровську, після закінчення технікуму у 1974 р. працював на заводі "Електромаш" в м. Чернівці, в цьому же році поступив на навчання в Чернівецький державний університет на загальнотехнічний факультет, який закінчив у 1980 р.

    З листопада 1980 р. прийшов на службу в міліцію. У 1982 р. поступив на навчання в Київську вищу школу міліції, яку закінчив у 1987 р. За час служби в ОВС пройшов всі щаблі служби карного розшуку, починаючи з інспектора розшуку до начальника УКР.

    З 1998-2000 рр. працював начальником УМВС Тернопільської області, з 2000-2001 рр. - Закарпатської області.

    З липня 2001 р. - начальник УМВС Тернопільської області.

    Одружений, має двох дітей та двох онучок.

    Захоплюється футболом, волейболом, баскетболом, грою в преферанс

    Закарпаття поствиборче: правоохоронний пасьянс
    Таємний план кадрових змін у правоохоронних структурах,розроблений штабом «Нашої України».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я працівник ОВС Львівської області, хочу висловити свою думку з приводу того, хто такий п. Шкарада, на його совість смерть двох працівників спецпідрозділу " Беркут", які загинули від злочинця, а також смерть артиста Білозіра. Для мене і багатьох працівників ОВС Львівської області стає незрозумілим як міністр ВС Луценко може дальше пропонувати Шкараді бути його представником у Львівській області. Місце Шкаради в тюрмі. Він фальсифікатор виборів президента В. Ющенка в 2004р., невтомний борець за колишню владу. Будучи начальником управління МВС у Львівській області він не призначав нових начальників райвідділів, а робив так звані ротації старими начальниками, які були вірними прислужниками старого режиму, та невтомними фальсифікаторами виборів у районах. Стає зрозуміло, що президент Ющенко з таким міністром ВС ніколи не наведе лад у державі. По оперативних даних міністр не міг по іншому поступити, по тій причині, що Шкарада неофіційно є членом соц.партії, тому щуку кинув міністр з озера в річку. А посада,яку запропонував міністр п. Шкараді ніяким нормативним актом не регламентована, це така собі посада, на якій за ніщо не відповідаєш, на всіх гавкаєш і гроші з держбюджету отрмуєш. Я б хотів щоб мій коментар був доведений до міністра та призедента.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Максимов В. В. є порядна і хороша людина. Це я можу свідчити з досвіду співпраці під його керівництвом. У нього немає пафосу начальника, який характерний для більшості керівників. Львівській області пощастило!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Максимов В.В. взяточник еще тот.Как вы объясните тот факт, что работая в УВД Тернопольской области на руководящей должности он был уволен за корупционные действия.Об этом писали все СМИ.Если это неправда, почему тогда сам Максимов В.В. не подал в суд на СМИ за дескридитацию его личности.Неужели господин министр Луценко не смотрит кого назначает на такие должности.Я хочу чтобы и моя информация была доведена к сведению руководства страны

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кто бы он ни был -он друг Балоги и что-бы вы не говорили -Максимов будет у власти,не верьте в порядочность Ющенка и его окружения-это такие же бандиты,как и те ,что были