ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Фосфорної" хмари на Львівщині більше не існує

    17 мая 2024 пятница
    28 переглядів

    Хмари, що виникла внаслідок горіння фосфору на місці аварії поблизу Ожидова, більше не існує - її вдалося локалізувати. Принаймні, у цьому сьогодні, під час екстреного засідання Президії Львівської обласної ради запевняли як заступник голови облради Микола Горинь, так і керуючий штабом із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак."Ситуація контрольована, збалансована, і вона не може спричинити загрози для життя населення як Львівської області, так і міста Львова зокрема. Я несу відповідальність за ці слова", - заявив Валерій П’ятак.

    Що стосується районів, прилеглих до місця аварії, - заступник голови Львівської ОДА зазначив, що "вплив аварії на життя людей там є мінімальним".

    За словами чиновників, зараз в зоні осередку аварії працює близько 380 осіб, котрі здійснюють комбіноване гасіння, а вже завтра на Львівщину передислокуються хімічні війська із Дзержинська для допомоги у ліквідації аварії.

    Щоправда, чиновники не змогли конкретно відповісти, коли саме аварію буде ліквідовано остаточно, і хто несе відповідальність за перевіз територією Львівської області особливо небезпечних речовин.

    За матеріалами Zaxid.net
    У Буському районі Львівщини серед населення страшна паніка: люди думають, що від розлитого фосфору у них розсипляться кістки
    На Львівщині перекинулися 15 цистерн із жовтим фосфором, є постраждалі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору