ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Галичанці» буде важко з «Карпатами»!

    29 июня 2024 суббота
    27 переглядів

    Найголовніше у матчах з ужгородськими «Карпатами» – надійно зіграти в захистіНам треба добре зіграти на контратаках, організувавши швидкі відриви. Адже в позиційній грі нам буде важко здолати «Карпати» на їхньому майданчику», – про це сьогодні, 10 квітня, у коментарі для прес-служби «Галичанки» розповіла головний тренер команди Валерія Тищенко.

    Нагадаємо, львівська «Галичанка» готується до відповідальних виїзних матчів з ужгородськими «Карпатами», які відбудуться 11-12 квітня в Ужгороді. Наразі «Галичанка» займає другу позицію в чемпіонаті України з гандболу, маючи в активі 43 очки. «Карпати» йдуть четвертими з відставанням в одне очко. А перше місце займає запорізький «Мотор». НА його рахунку 50 очок.

    Щодо кадрових проблем «Галичанки» перед матчем з «Карпатами», то Валерія Тищенко сказала таке: «Основний воротар львівської команди наразі в лазареті, тому надія на запасну Лесю Семенченко. Це наша єдина втрата. Дівчата працюють із задоволенням, бо самі розуміють, що для них ці матчі дуже важливі. Це останній шанс зачепитися в боротьбі за золото. А в разі невдалого підсумку, ми можемо залишитися третіми», – пояснила головний тренер «Галичанки».

    Перевага “Карпат” – це досвід, у якої надійний захист на чолі з донедавна нашою Наталею Кузьміною. Плюс – перевага власних трибун. Перевага “Галичанки” – це молодість, швидкість і велике бажання перемогти.

    Руслан Платон, гравець ФК "Закарпаття": "Карпати" переграли нас по грі...
    Владимир Шаран, ФК "Закарпатье": "Мы проиграли игру еще в первом тайме..."
    Волейболісти ужгородського "Закарпаття" програли харківському "Локомотиву"
    Чемпіонат Закарпатської області з пауерліфтингу відбувся в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору