ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Глава секретаріату Президента дав команду закрити закарпатське Інтернет-видання "Світогляд"?

    19 мая 2024 воскресенье
    44 переглядів

    Сьогодні стало відомо, що напередодні Великодня за вказівкою глави президентської канцелярії В. Балоги і його місцевих холуїв почався тиск на провайдера сайту "Світогляд". Вчора і сьогодні сайт виявився недоступним для користувачів. Фактично дана рішуча команда закрити Інтернет-видання "Світогляд".Мабуть жорстока правда, яку журналісти "Світогляду" прагнуть донести до своїх читачів, настільки вразлива і гірка для героїв наших публікацій, що вони вирішили її взагалі приховати і дали команду закрити видання.

    Як ми вже повідомляли, переслідування і погрози працівникам редакції "Світогляду" розпочалися одразу після того, як на сайті почали зявлятися матеріали про політичну розправу кланом Балог над екс-губернатором Закарпаття Іваном Різаком та статті про становлення мукачівського кримінального угрупування, яке на чолі з Балогою сьогодні вже узурпувало владу по всій Україні, про що наше видання попереджало ще наприкінці минулого року.

    Ми першими ще на початку березня заявили про можливість зародження в Україні фашизму на мукачівській "барвистій" основі. Сьогодні про зародження фашизму в державі Україна публічно говорить політична еліта України.

    Журналісти "Світогляду" піддавалися тиску і погрозам не лише місцевих можновладців, а навіть так званих київських есбеушників, які спеціально приїжджали в область збирати інформацію про авторів і журналістів сайту.

    Наступ на провайдерів цього тижня остаточно зриває маску з "помаранчевих демократів", за якою криється справжнє обличчя новоявлених фюрерів. Всі ці дії абсолютно несумісні з задекларованим Україною курсом на демократію і дотримання основних прав і свобод людини. Вказівка Балоги на знищення сайту – це курс на встановлення диктатури темряви і придушення свободи слова у нацистський спосіб.

    Колектив редакції "Світогляду" звертається до представників усіх інститутів влади в Україні, до керівників правоохоронних органів , до своїх чесних і ще не куплених мафіозними кланами колег дати політичну і правову оцінку свавіллю глави секретаріату президента і його поплічників, які, встановлюючи диктаторський режим єдино правильної ідеології в країні методично і брутально знищують свободу слова й будь-які прояви інакодумства.

    Ми також акцентуємо увагу європейської спільноти і всіх демократичних осередків на сповзання в Україні інституту президента до авторитаризму, правового нігілізму і грубого придушення вільного слова.

    У разі продовження цих процесів цивілізована Європа невдовзі може отримати в сусіди непрогнозований суб’єкт зразка латиноамериканської хунти, потенційними жертвами якої стануть не лише українці.

    Не залишаймося байдужими у відстоюванні свободи!

    Колектив журналістів Інтернет-видання "Світогляд", ГЛАС НАРОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Теме завоза на Закарпатье химически опасных отходов из Венгрии посвящено немало публикаций, правда ни одна из них не раскрывает толком кто и почему совершил эту диверсию против Украины. Причём чувствуется, что авторы статей (например «Балогу ближе к Богу» «Украины криминальной») знают значительно больше, чем говорят, но боятся. Кого или чего?

    Правда проще и страшнее, чем это может показаться «проницательным читателям».
    Судите сами:

    Известная уже всей стране закарпатская преступная группировка во главе с Гисемом В.В. (председатель правления «Закрпатсадвинпрома», по-совместительству депутат облсовета), опираясь на нынешнего прокурора области, а тогда Мукачевского прокурора миллионера Бенцу Ю.Ю., нынешнего министра МЧС, а в ту пору известного авторитета, бизнесмена и политика Балогу В.И., борца с коррупцией из СБУ (сейчас зампреда СБУ) Герасимовича И.А. и его кума Похилько А.И. (оттуда же), решила в очередной раз подзаработать. Заработки у этих ребят разные – незаконная приватизация (Ужгородский коньячный завод, завод «Патент», Береговский совхоз-завод…), рейдерство (Плосковский завод минеральных вод, АПГ «Закарпатский сад»), нелегальная иммиграция, контрабанда…

    Но денег много не бывает… И вот эти коренные закарпатцы решили облагодетельствовать родной край, славящийся экологической чистотой путём завоза ТЫСЯЧ тонн отравленных и химически опасных отходов, которые сбрасывали «просто неба». Да уж, загубив виноделие, перерабатывающую промышленность края, вырубив леса, открыв «для своих» границы, мафия, казалось бы, уже ничего не могла придумать для процветания области… Не тут-то было!

    Доказательства? - Плз!

    После шумого скандала, прокурор Бенца арестовал в качестве вещественных доказательств найденные журналистами остатки тысячетонной свалки, которую указанные выше люди уже было почти сокрыли. И где же этот страж закона хранил особо опасные для людей и природы Закарпатья отходы и ценнейшие вещественные доказательства? На военном охраняемом химскладе? – Не угадали! В специально оборудованном бомбоубежище? – Опять нет! - На стации Боржава Береговского района без охраны, под открытым небом!

    И конечно же они «самопроизвольно» загорелись! Интересно, пустил ли себе Бенца пулю в лоб, как подобает обделавшемуся принародно генералу? Нет, от побежал докладывать киевской «крыше», что пожар засекли, и придётся его тушить…

    А крыша кто? Виктор Шокин – вечный собиратель дани с закарпатской и не только мафии… Игорь Дрижчаный – кум Герасимовича, Александр Мороз с Василием Цушко – честнейшие политики имени «оранжевой коалиции»,Валентина Семенюк – пламенный борец с незаконной приватизацией, Роман Бессмертный – пожиратель гисемовских подачек. О куме Балоги ни слова!

    А вы спрашиваете, кого или чего боятся авторы статей! Да если ребята тысячами травят людей, что им отровать башку несчастному журанлюге? Крыша поддержит! Вспомните Гонгадзе, убийство которого шесть лет подряд «успешно раскрывают» Герасимович с Шокиным!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Чистий четвер свідки у суді знову підтвердили факт фальсифікації кримінальної справи проти екс-губернатора Закарпаття Івана Різака (оновлено)
    Останній четвер перед Великоднем для християн є Великим. У народі його ще називають Чистим, оскільки перед святом Воскресіння Христового треба очистити душу молитвами. Так християни згадують про земні страждання Спасителя.
    Дуже символічно, що саме вчора, у Великий четвер, ( ніби інших днів уже й не було) Апеляційний суд Івано-Франківської області вирішив проводити чергове слухання по справі екс-губернатора Закарпаття Івана Різака, наче нагадуючи всім нам про те, що страждання Івана Різака за його політичні уподобання, віру і незрадливий характер тривають. Сьогодні, коли в Україні у розпалі вакханалія продажних Іуд, люди, які не здатні на зраду і підлість, змушені терпіти знущання над собою новоявлених Понтіїв Пілатів, котрі розпинають сьогодні не лише Івана Різака, але й всю неньку-Україну і весь її народ..
    Учора ж Апеляційний суд Івано-Франківської області знову розглядав так званий свалявський епізод.
    Але насамперед суд заслухав клопотання підсудного, в якому йшлося про необхідність замінити представників закарпатської прокуратури на представників прокуратури будь-якої іншої області. Аргументація цього клопотання зрозуміла всім . Адже прокурори Дзямко та Завальський є підлеглими прокурора Бенци, який як колишня довірена особа кандидата Ющенка і як член партії «Наша Україна» здійснює політчину розправу над політичним опонентом помаранчевих Іваном Різаком. Отже, Дзямко і Завaльський є безпосередніми виконавцями політичної розправи. Про елементи закону і права тут і мови не може бути.
    Клопотання Різака цього разу підтримали й адвокати. Адвокат Мокану на суді виступив із промовистою заявою , в якій юридично –фахово аргументував політичне підґрунтя кримінальної справи проти свого підзахисного.
    Цікаво, що аналогічне клопотання Різак заявляє суду не вперше. Минулого разу суд одразу відхилив його. Відхилив і цього разу. Але вже зовсім не так блискавично.
    Після зачитання підсудним свого клопотання суд раптом вирішив оголосити перерву і пішов радитися. Перерва тривала так довго, що представники обвинувачення уже почали пітніти у невеселих прогнозах.
    І хоч врешті клопотання було відхилене, можна вважати, що суд дав добрий сигнал. Сьогодні ми маємо всі підстави сподіватися, що суд нарешті сам поволі переконується, що має справу із сфальсифікованою політичною справою на замовлення нинішніх можновладців.
    Більше того. Від учора нарешті у суд почали зявлятися свідки, а не лише сфабриковані закарпатськими прокурорами папірці. Забігаючи наперед скажемо, що свідки у своїх показах, навіть незважаючи на певний тиск і упередженість суду, чітко довели, що справа проти Івана Різака грубо і цинічно фальсифікувалася вже на стартовому етапі, в період досудового слідства.
    Студент-сівідок Савка, який був у свалявському гуртожитку ( аж ніяк не готелі) «Комфорт» у листопаді 2004 року однозначно заявив суду про те, що ніякого насильства у Сваляві не було. Він розповів, що чув, як «незнайомі», які прибули в готель-гуртожиток, навіть попереджали своїх хлопців, щоб ті не спровокували бійку і поводилися чемно. Савка чітко сказав, що його ніхто не чіпав. Не бачив він, щоб потерпів хтось із інших студентів.
    Такі покази студента викликали сум’яття і хвилю негативних емоцій серед представників обвинувачення. Ще б пак. Адже свідчення Савки остаточно розвіюють придуманий закарпатською прокуратурою міф про масове побоїще у Сваляві.
    Але й це ще не все. За словами студента, у приміщення готелю-гуртожитку заходило всього 10-20 чоловік незнайомців.
    Така заява Савки викликала у підсудного запитання: «Чому у протоколі на досудовому слідстві ви говорили про 100 чоловік?»
    Відповідь була просто приголомшливою. Савка упевнено сказав: «Я такого не міг говорити!».
    Судовий зал розсміявся. Студенту показали копію протоколу допиту його на досудовому слідстві. Прокурорський друкований аркуш викликав у студента здивування. Він заявив суду, що заперечує достовірність цього документу, оскільки всі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    всі свої свідчення писав власноруч. На питання про те, чий підпис стоїть під друкованим текстом, студент, прискіпливо глянувши, переконливо мовив: «Це не мій підпис!».
    Розчавлені і розлючені такими словами представники обвинувачення разом із суддею одразу накинулися на свідка із погрозливою вимогою уважно роздивитися підпис. Лише після цього переляканий такою агресивністю хлопець змінив свою думку і промовив, мовляв, не знаю, може й помиляюся, може цей підпис і мій…
    Ви після цього ще сумніваєтеся у грубій фальсифікації кримінальних справ проти Івана Різака?
    Тоді читайте далі.
    Наступний свідок одразу дав зрозуміти, що слідчі фальсифікували протоколи допитів з таким поспіхом і так незграбно, що змушені «виправляти свої помилки» прямим тиском на свідків. Справа в тому, що у копії віртуального протоколу допиту цього свідка стоїть прізвище Басольський. Насправді ж прізвище студента Басовський. За логікою, протоколу свого допиту свідок не міг бачити уже більше року. Однак чомусь одразу «пригадав», що там, мовляв, «вкралася помилка слідчих», які переплутали його справжнє прізвище. Феноменальна пам'ять, що й казати. Цікаво лише, чому ж тоді, знаючи про помилку слідчих, ще два роки тому, він поставив там підпис у протколі допиту? Чи може й тут не підпис свідка?
    За словами Басовського ,допитували його лише один раз. В той же час у матеріалах справи є дві копії двох протоколів допитів Басольського. Одного дня його допитували як потерпілого. Іншого дня він давав свідчення вже як свідок.. Виникає запитання: кого прокурори мали на увазі, коли стряпали липовий протокол допиту? Студента Басовського? Чи уявного Басольського?
    До речі, свідок Басовський, щоб запобігти участі свого попередника, який не впізнав свого підпису на протоколі допиту, одразу заявив, що визнає свої підписи, але тепер він уже підпис… змінив.
    Свідок Басовський також заявив суду, що він ні до кого немає ніяких претензій, хоча у Сваляві він нібито отримав від когось ляпаса і в нього зникли деякі речі. У протоколі досудового допиту свідок Басольський заявляв, що в нього нічого у Сваляві не зникло. За словами Басовського, так звані нападники у Сваляві його взагалі прийняли «за свого». Тобто, виявляєься, що слідчі не лише поспіхом і безвідповідально фальсифікували протоколи, але й так же поверхово і незграбно консультували свідка напередодні судового засідання.
    Присутні у судовому залі лише багатозначно переглядалися від таких головоломок.
    І ще. Пригадуєте, ми вже розповідали про те, що, за версією прокурорів при обшуку готелю «Комфорт» нібито зникли оригінали анкет студентів , які вони нібито заповняли при поселенні в готель. Потім незрозуміло як копії цих анкет зявилися у кримінальній справі.
    Так от. На суді свідки Савка і Басовський безапеляційно заявили, що ніяких анкет при поселенні в «Комфорт» ні вони, ні інші студенти не заповняли! Ніхто навіть не платив за проживання. Взагалі, за словами свідків, метою їх приїзду на Закарпаття була не агітація, а …екскурсія. Отже, слідчі і тут вдалися до грубої фальсифікації. Цього разу насправді неіснуючих анкет. У такий спосіб прокурори намагалися записами у графі «мета приїзду» зробити із екскурсантів агітаторів. Щоб надати справі політичного звучання. І хай після цього хтось вірить, що справа не замовна!
    Після чергової перерви свідчення давав голова правління «Закарпаттяобленерго» В. Ковач, який нарешті знайшов щілину в нескінченних нарадах у міністра, якими він вже тривалий час мотивував свою неспроможність дати свідчення суду.
    У своїх свідчення Ковач , дивуючи і без того зніяковілу сторону обвинувачення, однозначно заперечив свої покази на досудовому слідстві. Ковач заявив суду, що ніколи Різак йому не погрожував звільненням, ніколи не просив оплачувати телефони і придбати для нього стартовий пакет. Тай взагалі, ніяких збитків компанії від функціонування корпоративної мережі телефонів комісії з надзвичайних ситуацій не понесла. Він заявив, що цивільний позов ініціювала Закарпатська прокуратура, а його компанія не подавала і подавати не буде. Ковач також дав зрозуміти суду,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    що справа про телефони ніколи б і не виникла, якби не старання й гаряча ініціатива закарпатської прокуратури, яка поспішала «прогнутися» перед головним замовником політичної розправи над Різаком тодішнім губернатором Закарпаття В. Балогою. А тоді, у 2005 році, на хвилі революційної істерії Різаку можна було «пришити» і черговий теракт проти американських військових у Багдаді, і викрадення велисопеда чи загадкову смерть курок-несучок на обійсті закарпатського сільського газди, і все що завгодно.
    І завдяки таким «стійким» чоловікам, як В. Ковач, які давали найсмішніші покази, і фальсифікувалися справи проти Різака.
    Ви можете собі уявити голову облдержадміністрації, який з погрозами вимагає від шефа обленерго… проплатити йому …стартовий пакет для мобільного телефона? Дико і смішно.
    Якби губернатор просив віддати йому 25, 40, 50 відсотків акцій обленерго, і погрожував при цьому звільненням чи ще чимось, повірити можна. Але ж не стартовий пакет вартістю 20 гривень.
    Але у свідченнях на досудовому слідстві В. Ковач таки заявляв, що Різак погрожував йому звільненням , якщо голова правління ВАТ не купить губернатору стартовий пакет. Це яким повинен бути інтелектуальний рівень чоловіка, який згоджується на допиті нести таку маячню. Та й, погодьтеся, рівень наших прокурорів, які цю маячню слухали, занотовували і занесли в протокол, не витримує ніякої критики. Тут правий прокурор Закарпаття Юрій Бенца, який на прес-конференції стверджував, що рівень закарпатської прокуратури – нижче плінтуса.
    Зрозуміло, що слідчі були залякані «барвистими». І сам Бенца тремтів, коли по частинках збирав весь цей фальсифікат. Але ж мужики, у всьому є якісь межі…
    Чи не мужики?
    Дуже слушно вчора підмітила адвокат І. Піх, що звільняти чи приймати на посаду губернатор голову правління обленерго в принципі не міг. Контракт про працевлаштування шеф обленерго підписує безпосередньо з міністром енергетики на п’ять років. Навіть візи губернатора при цьому не потрібно. А В. Ковач підписав контракт із міністерством ще у 2002 році. То які могли бути погрози від Різака? Знову слідчі прокололися.
    Отже, в Чистий четвер В. Ковач мабуть вирішив очиститися від того морального бруду, яким страждав на досудових допитах і які могли стати причиною необґрунтованого звинувачення цілком невинної людини. Він переконливо заявив суду, що ніколи з Різаком не велися розмови про стартові пакети, не було з його боку ніяких погроз, і він заперечує будь які звинувачення на адресу Івана Різака.
    Аж тут раптом у хід судового слідства втручається… Ні, не подавлена і пригнічена сторона обвинувачення. Суддя. Вона починає тиснути на свідка, мовляв, ви ж говорили на досудовому слідстві одне, а зараз інше. Свідок чемно відповів, що не звіряв протокол допиту і його могли слідчі неправильно зрозуміти. Тобто, Василь Ілліч натякнув, зо слідчі протоколи його допитів сфальсифікували. Тоді суддя дала свідку оригінал протоколу ( єдиний документ), який , фантастика, також виявися фальсифікатом. Свідок Ковач заявив, що там стоїть не його підпис. Лише після того, як і у випадку із Савкою почався масований тиск на свідка, він припустив, що можливо помиляється.
    До речі епізод «по телефонах» складає кілька томів. Прокуратура старалася до сьомого поту. Робили із мухи слона. Вийшов насправді великий пшик. Свідчення Ковача остаточно розвіяли і цей міф.
    Як відомо, В. Ковач єдиний із закарпатських «нашоукраїнців», кому сам В. Балога поступився місцем в обласній раді. І той факт, що Василь Ілліч все-таки наважився дати у суді правдиві покази, а не продовжив оббріхувати Різака, як цього вимагає його партійний патрон, так як це роблять холуї мукачівських барвистів, свідчить лише про одне – про початок безславного кінця мукачівського кримінального клану.
    Після залічення заслуховування свідків підсудний заявив клопотання, які пробув оголосити ще на початку судового засідання. Іван Різак поросив суд запросити судмедексперта, який проводив судмедекспертизу «потерпілих» міліціонерів по свалявському епізоду Орешка і Залоги. Як ми вже писали, Залога у залі суду заявив , що ніякої ек

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    що ніякої експертизи він не проходив. Орешко нібито й проходив, але не вважає себе потерпілим і навіть суд і слідчі його таким не вважають. Отже, йдеться про фальсифікацію вже й матеріалів судмедекспертизи.
    На необхідність запрошення до суду судмедексперта погодилися всі , в тому числі і прокурори. Однак, коли адвокат Піх попросила, щоб судмедексперт , йдучи на суд, приніс із собою оригінали обстежень, представники обвинувачення різко обурилися. Чому? Та напевно тому, що таких оригіналів судмедекспертизи у природі не існує.
    Прокурори одразу запропонували викликати судмедексперта не в якості свідка, а в якості лише експерта. Їхня позиція з точки зору фальсифікації і відповідальності за неї – зрозуміла. Експерт в якості свідка за неправдиві свідчення може бути притягнутий судом до кримінальної відповідальності. Експерт в якості експерта на суді не несе ніякої відповідальності навіть за неприховану брехню.
    Суд задовольнив це клопотання частково, тобто запросив експерта як експерта з метою вберегти останнього від кримінальної відповідальності за завідомо неправдиві свідчення!!!
    В іншому клопотанні Іван Різак попросив суд, щоб прокуратура детально поінформувала учасникві суду про те, як копії протоколів очних ставок, яких насправді не було, потрапили в матеріали кримінальної справи. Йдеться , зокрема, про копії протоколів очних ставок підсудного з Пацканом та Рущаком . Пацкан, як відомо, у залі суду заявив, що очної ставки з Іваном Різаком у нього не було. Як зявилася копія протоколу – загадка.
    Щодо очної ставки підсудного і Рущака. То залишається таємницею, для чого було проводити повторну очну ставку, якщо вже на першій згідно із фальсифікованими протоколом свідок підтвердив все, що від нього вимагалося.
    Це клопотання підтримала адвокат Піх, яка запропонувала суду затребувати оригінали цих протоколів. Однак, несподівано для всіх, адвокат В.Мокану виступив проти цього.
    Зрозуміло. що протоколи очних ставок фальсифікувалися. Незрозуміло лише, з яких міркувань до цієї фальсифікації міг долучатися адвокат?...
    Суд, щоправда, відхилив це клопотання.
    Натомість, своє клопотання заявила суду і сторона обвинувачення. Вона просила приєднати до справи документи, які нібито підтверджують , що Пацкан і Рущак заходили у СІЗО, коли за протоколами нібито проводилися очні ставки із екс-губернатором.
    Втім, Пацкан уже заявляв у суді, що він справді був такого-то числа у СІЗО, але очної ставки з І.Різаком у нього не відбулося. Тобто, перепустка - підтвердження ( якщо вона не липова), що ти пройшов прохідну СІЗО, ще не значить, що ти мав очні ставки з тим чи іншим арештованим. Їх там ,до речі, сотні.
    Але суд таки вирішив приєднати ці перепустки до справи.
    Отак завершився черговий судний день Івана Різака. Суд мав продовжити слухання сьогодні, у Великодню п’ятницю. Але вчора раптом суддя вирішила, що наступне слухання відбудеться аж 18 квітня.
    Чим викликаний черговий тривалий антракт у засіданнях? Невже тим, що сьогодні – Великодна п’ятниця і суд усвідомив, що свідки, як це показав і Чистий четвер, не будуть брати гріх на свою совість і говоритимуть лише правду. А правдиві свідчення остаточно розвалюють сфальсифіковану справу?
    Чи може судді і самі вирішили не грішити у Страсну п’ятницю? Згадали біблейське «Не суди і несудим будеш!». Тим більше ,коли йдеться про невинного…
    Ми вже згадували, що відбувалося це вчора, у Чистий четвер. Можна якоюсь мірою стверджувати, що загалом і дух судового засідання, і поведінка учасників процесу, особливо покази живих свідків, відповідали християнському духу цього дня – духу очищення.
    Якщо проводити аналогії політичних переслідувань помаранчевою хунтою і її знущань над Іваном Різаком з біблійними сюжетами, то відслідковується дуже багато майже містичних співпадінь. Адже закарпатці ще не забули, як бійці-автоматники нині знеславленого «копа»-генерала Рахівського уперше «захоплювали» Івана Різака біля православного храму в Ужгороді напередодні якраз Великодніх свят 2005року. Хіба не символічно?
    Політичні розправи над екс-губернатором Закарпаття, сценарій яких писав нинішні

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сценарій яких писав нинішній глава секретаріату президента і мукачівського бандитського угруповання із сатрапами-прокурорами, посилювалися чомусь у дні найбільших релігійних свят. Щоб не викликати зайву напругу серед людей.
    От і зараз продовжуються ці аналогії.
    Невже справа Іуди живе і перемагає?..
    Та ні. Як Христос мужньо і чесно виконав свою земну місію перед Всевишнім, так й Іван Різак мужньо і чесно несе свій Хрест своєю життєвою Голгофою і з гідністю зносить всі муки і страждання. І на відміну від багатьох своїх політичних соратників чи опонентів, він як людина і християнин так жодного разу і не дав підстав уподібнюватися Іуді, котрий зрадив Христа за тридцять сріберників. Бо таким був Іван Михайлович вихований у своїй сімї, сімї справжніх і щирих християн-батьків, які жили і живуть з Богом у серці, а не «на показ».
    Віриться, що приклад фізичної і духовної стійкості, непохитної віри у правічні християнські цінності, приклад, який Іван Різак всім нам покірно демонструє упродовж останніх двох років, колись, можливо, таки надихне і його переслідувачів і катів до каяття, очищення і до повернення до Бога.
    І що скоріше цей час настане, то ліпше буде для них самих .
    На відміну від них, Іван Різак, до честі його рідних і близьких, а надто його рідної матері, не спокусився на манівці, не зрадив собі і друзям.
    Тому Світле Воскресіння Христове. він зустрічає з чистою душою і відкритим людям серцем. З вірою у справедливий Божий Суд.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Брєд! Як можна закрити інтернет-видання, окрім як перестати платити зарплати його працівникам, або якщо вони самі комусь заборгували за розміщення сайту?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога так ненавидить людей, можливо його хтось згвалтував у дитинстві.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сонце, може це тебе гвалтували? Бо просто так, знічев"я, як ти сказав(ла) про Балогу, нормальна людина сказати не може. Ти ж навіть не знаєш зблизька цю людину і, впевнений, нічого поганого тобі особисто він не зробив. До того ж, сьогодні Паска...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як з лісу вийду, одні злочинці. Може в лісі пересидіти?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сонце явно пережив якусь душевну травму, що так кидається на людей

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Опять эсдэковские приколы? Давно небыло лжи и тэмников, мы уже соскучились. Спасибо, что напомнили этой публикацией, с каким честным выражением лица эти уроды заливали нас тоннами вранья. Очень сомневаюсь, что Балоге нужен этот "Свитогляд". Лично я оставил бы жить этих динозавров эсдэковщины, чтобы не забывать о прошлом. С этой целью ещё бы и поддержал материально. Чтоб не загнулись. Поскольку медведчуки и ризаки на них, похоже, забили...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Політична помийниця т.зв."світогляду" виплеснула чегову порцію лайна. Давно не було.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    АГ. А хто говорив про якесь "решение", крім цих світоглядних есдеченят? хто бачив якийсь документ? Балозі зараз явно не до цих есдеківських недоносків. Так що не вірю, що він має хоч якесь відношення до цього. Про них просто забули, сайт перестали відвідувати, ось вони і втнули піарчик для самореклами...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В пылу личных обид и гонора, обсуждающие не задумываются над тем, что это может завтра случиться с ними. Ситуация и решение - знаковые! Отвратительно знаковые! Кто следующий?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога: Дочасні вибори до ВР навряд чи відбудуться 27 травня
    Дочасні вибори до Верховної Ради навряд чи відбудуться 27 травня. Заявив глава Секретаріату Президента Віктор Балога в інтерв'ю газеті "Комерсант". Утім точної дати волевиявлення він не назвав. Нагадаємо, напередодні керівник служби забезпечення зв'язків з Верховною Радою Ян Берназюк наголосив, що вибори призначені на 27 травня і не будуть переноситися.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ахтунг! Цензура - на УА-репортері!
    Учора я поставив тут свій комент - про те, що едеки виплеснули порцію лайна, а сайт социків його розповсюджує. Бо ниніщні социки - то рідні браття тих есдеків (по духу). Так прибрали комент !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знаю я добре Балогу, напевно ти його згвалтував анонімно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти хворий. І саме такі "виживають" в підтанцьовці у Рати...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щиро вдячні за підтримку!
    Заява колективу Інтернет-видання «Світогляд» про тиск на провайдера і колектив нашого видання, який увінчався командою про технічне закриття видання, отримала великий резонанс і не залишила байдужими багатьох наших колег-журналістів і просто користувачів мережі Інтернет. . Ми щиро вдячні всім, хто відгукнувся на нашу заяву. І журналістам, які підтримали нас, бо знають, що завтра таке може статися із будь-ким. І тим, хто вважає нашу заяву перебільшенням і сумнівається у нашій щирості. Це їхнє право. Але для нас головне, що і вони не залишилися байдужими.
    Прикметно, що більшість читачів , які спостерігають за тим, що відбувається у нас в області та й країні загалом останнім часом, щиро підтримали журналістів «Світогляду». Зрештою, хто на Закарпатті не знає можливості мукачівського клану і його провокативний почерк. Більшість закарпатців відчули це на собі.
    Мабуть цей широкий резонанс і підтримка журналістів стали вирішальними у вирішенні долі видання. Сьогодні, принаймні, поновилося нормальне функціонування «Світогляду».
    Щодо технічних проблеми сайту, які виникли напередодні Великодня, то мусимо ще раз запевнити наших колег, що такі справді мали місце до вчорашнього дня включно. І не через борги. Учора зранку ми зв’язалися із нашим провайдером, який пояснив , що технічні проблеми «Світогляду» нібито пов’язані з тим, що «зависло обладнання.» На запитання, чому «зависання» позначилося лише на «Світогляді», відповіді ми не отримали. Після невеликої паузи нас повідомили, що проблема мабуть у нашому комп’ютері. Ми запропонували провайдеру відвідати будь-яке Інтернет-кафе і звідтам спробувати відкрити сайт «Світогляду». Провайдер відмовився, пообіцявши, що проблема буде незабаром знята.
    І справді, через півгодини технічні проблеми на сайті зникли. Саме за ці півгодини, дуже ймовірно, команда пресувати «Світогляд», дана провайдеру напередодні, була знята і питання було залагоджено у приватній розмові. Безперечно, що свою роль зіграла в цьому і широка кампанія на підтримку нашого видання і свободи слова загалом відвідувачами багатьох популярних сайтів.
    У тому, що ідея тиснути на «Світогляд» належала в першу чергу главі президентської канцелярії В. Балозі, ніхто не вправі сумніватися. Для цього варто лише почитати матеріали «Світогляду». Головним «героєм» більшості з них – Віктор Іванович і його клан. Ніхто з журналістів сайту і не припускає, що Балога безпосередньо давав вказівки робити тиск на сайт чи на журналістів. Йому це і не потрібно робити. Для цього в нього є величезна команда у правоохоронних органах, у спецслужбах, у прокуратурі, які «раді старатися». І коли есебеушники із Києва кілька місяців тому розпочали полювання на журналістів «Світогляду», вони робили це не з метою тиску на свободу слова. Де там. Вони лише цікавилися, хто автор матеріалів, розміщених на сайті. Матеріалів, які розкривають таємниці становлення мукачівського мафіозного клану і технологію узурпації влади в області. А так ні до кого ніяких претензій. Мовляв, пишіть собі що завгодно, але не забувайте, що ми про вас усе знаємо і в разі чого…
    Зважте. Жодного інтересу до суті матеріалів і їх героїв, і максимальна зацікавленість біографіями журналістів. І чому це робили есбеушники, а не податкова чи міліція? Та тому, що сьогодні якраз ця структура виконує всі вказівки секретаріату. Який ще потрібен комусь фактаж?
    Врешті-решт, те, що сьогодні відбувається в Україні, коли закони, Конституція, суди, прокуратура і воля народу викручуються й інтерпретуються так, як це потрібно главі секретаріату і його команді, не є знаковим ?
    То як цьому протистояти? Лише силою чесного правдивого слова, яке, як бачимо, краще відстоювати разом.
    Тому, колеги , щире Вам спасибі за підтримку!
    Колектив журналістів Інтернет-видання «Світогляд».
    P.S. На жаль, наша радість виявилася передчасною. Ми навіть не встигли вивісити цього листа, як провайдер виключив знову наш сайт. У представництві провайдера підтвердили, що всі, крім Світогляду, сайти працюють у норма

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вы все тут дауны? действительно, как можна закрыть электронное издание. Все. кто хоть мало-мальски технически подкован, соображает, что это принципиально невозможно. так не гоните, эсдеки долбаные, пургу честным людям! Это пиар-технология не то что вчерашнего дня, а пропахнувшего нафталином периода совка. Когда всех стращали чем-попало. сотворяя глупые мифологемы типа про американцев. чем контуженый Симоненко до сих пор играется...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вы все тут дауны?!!!
    Prochytaj khocha b odnu knyhu po informtekhnologiyakh

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У есдеків, певно, бабла не вистачає на доброго провайдера, от і підняли галас - рятуйте, нас щімлять! Та кому ви потрібні?
    Хоча... Балога - це ж ваша школа (темніки, тиск на журналістів - це ж у кращих есдеківських традиціях). То ж маєте те, що маєте, як каже ваш старпер Кравчук

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І знову ви брехливі пси гарчите з усіх боків- хоч відкрити сайт іди і відкривай треба бути ідіотом щоб таке твердити.Перед тим як це писати я вільно мандрував по цьому сайту.Так що бреши та знай міру.А щодо Різака то всі помаленьку стихнуть від великого тиску на них Януковичівсько-Медведчуківської команди.Хто за гроші ,а хто за посади а хто за життя своїх близьких і їх самих.Іван Різак скупить свою вину перед Богом.
    В смерті Сливки виноваті всі ті хто так вірно служив цьому клану.незабудьмо й такого поводиря як хірурга Русина який власноручно вийняв ніж з грудей ректора-Сливки а потім засів в його крісло.