ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кабмін профінансує ремонт залізничного моста через Тису

    16 мая 2024 четверг
    28 переглядів

    Кабінет Міністрів України розпорядився виділити 14,8 млн. грн. на проведення аварійно-відновлювальних робіт залізничного моста через р. Тиса (на перегоні Королево–Рокосово — 73 кілометр напряму Львів—Солотвино—державний кордон — у Виноградівському районі Закапаття). Текст відповідного розпорядження Кабміну розміщено на урядовому порталі. Згідно з документом, кошти виділені Мінтрансзв’язку з резервного фонду державного бюджету.

    При цьому 6,923 млн. грн. з вказаної суми буде направлено на роботи з регулювання русла Тиси в районі мостового переходу, передає «УНІАН».

    Як повідомляв раніше "UA-Reporter.com", 6 квітня на напрямі Львів – Солотвине - державний кордон через руйнування конструкцій залізничного моста було припинено рух потягів.

    Аварія сталася через підмив опори моста внаслідок повені і підйому води в р.Тиса. Через підмив опори відбулося її просідання на 1 метр і зсув пролітних будов №5 і №6 убік на 1,9 м.

    Міст розташовано у напрямі Львів-Солотвино-держкордон і з’єднує місто Львів, Львівську і Закарпатську область з Румунією та іншими державами Європи. На цьому напрямі здійснюються пасажирські і вантажні перевезення як місцевого, так і міжнародного значення.
    Без залізничного сполучення залишаються близько 150 населених пунктів у чотирьох районах Закарпатської області
    Закарпаття: На дільниці "Батєво-Солотвино" Львівської залізниці тривають відновлювальні роботи
    Закарпаття: На залізничному мосту через Тису ліквідовували НП

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору