ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МНС: Угорський "Премікс" із Закарпаття ніхто не вивозив!

    26 июня 2024 среда
    51 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", вчора офіційний сайт МНС України оприлюднив інформацію про те, що із Закарпаття почали вивозити небезпечну речовину «Премікс». В оперативних даних за добу йдеться: «Закарпатська область. Станом на 7 год. 7 листопада з с. Велика Бакта Берегівського району аварійно-рятувальними підрозділами МНС України відвантажено та вивезено 656, 5 т небезпечної суміші "Премікс".За словами старшого інспектора Центру пропаганди головного управління МНС України в Закарпатській області Федора Філіпа, інформація щодо вивезення відходів «Премікс» з області не відповідає дійсності. «Відходи перебувають на території Берегівського району», – стверджує він.

    Керівник прес-служби МНС Ігор Кроль запевнив, що прес-служба такого не повідомляла, натомість, за його словами, дана інформація може міститися на офіційному сайті МНС в оперативних даних за добу.

    Джерело Західної інформаційної корпорації на залізниці теж спростувало інформацію про те, що з села Велика Бакта рушили вагони з «Преміксом».
    Небезпечний "Премікс" вивезений із закарпатського села Велика Бакта ....невідомо куди!
    24 вагони з з угорським "Преміксом" досі знаходяться на Закарпатті
    Закарпаття: 10 завантажених "Преміксом" залізничних вагонів все ще стоять у Берегові
    Куди усе ж повезуть угорський "Премікс" із Закарпаття?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору