ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачево: Закарпатські "афганці" обговорили шляхи й механізми зміцнення ветеранського руху в регіоні

    21 мая 2024 вторник
    63 переглядів

    У суботу, 7 жовтня, в м.Мукачево відбулося розширене засідання правління Закарпатської територіальної організації УСВА, яке провів її голова Сергій Слободянюк. У засіданні взяли участь керівники обласної та 13-ти районних і міськрайонних організацій УСВА.

    На засіданні обговорено місце і роль ЗТО УСВА в суспільно-політичному житті України та Закарпаття з урахуванням положень доповіді С.В.Червонописького та рішень УСВА в Євпаторії, політичних реалій українського сьогодення, визначено шляхи й механізми зміцнення ветеранського руху в області, створення і розвитку власної економічної бази районних і міських організацій УСВА, активному просуванню підготовлених активістів ЗТО УСВА в місцеві органи державної виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, тощо.

    Прийнято рішення упродовж жовтня-листопада поточного року завершити звітно-виборні конференції (збори) в первинних, міських та районних організаціях ЗТО УСВА, затвердити на них проекти економічного і соціального розвитку організацій, та подати їх, для більшої взаємодії й кординації, голові ЗТО УСВА до 1 грудня ц.р..
    Закарпатська територіальна організація Українського Союзу ветеранів Афганістану незадоволена якістю своєї участі у виборчій компанії 2006 року
    В Ужгородському міському товаристві учасників Афганської війни змінилось керівництво
    Ужгород: На свято всіх Святих православна церква вручала грамоти
    Завтра — 17-та річниця виведення радянських військ із Афганістану

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору