ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородській митниці затримано 48 автомашин, в яких намагалися перевезти контрабандні цигарки

    26 апреля 2024 пятница
    50 переглядів

    Громадянин Угорщини, який їхав із України в Словаччину на вантажно-пасажирському мікроавтобусі марки “Wolkswagen Transporter” в якості пасажира, був затриманий на митному посту “Ужгород” для з’ясування обставин у зв’язку з порушенням ним митних правил.

    Як повідомила “UA-Reporter.com” головний інспектор по зв’язках із громадськістю Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, при проведенні митного контролю салону мікроавтобуса, під одним із пасажирських сидінь, ужгородськими інспекторами було виявлено нішу з прихованими в ній 185 блоками цигарок вітчизняного виробництва. Під час усного опитування угорець стверджував, що не має предметів, які підлягають декларуванню. Однак після виявлення прихованих цигарок, чоловік визнав їх своєю власністю.

    Отож, порушивши митні правила, митниками вилучено сигарети (вартістю 3 тис.грн.) та мікроавтобус (вартістю близько 57 тис.грн.).

    Загалом, за словами заступника начальника Ужгородської митниці, начальника Служби митної варти та боротьби з контрабандою Ігоря Дашавця, за 11 місяців 2005 року митницею вилучено 48 автомашин, в яких порушники намагались вивезти за кордон 11870 блоків цигарок. Загальна вартість затриманих автівок складає 2 007 531 грн., а вартість цигарок – 233 451 грн.
    Громадяни Угорщини намагалися контрабандно вивезти цигарки за межі України
    Закарпаття: У поляка знайшли 1947 блоків контрабандних цигарок
    Закарпаття: На кордоні — цигарки, пігулки, іномарки...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору