ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті стався зсув грунту. На щастя, обійшлося без жертв

    01 июня 2024 суббота
    53 переглядів

    У вівторок, 28 березня, від одного з мешканців села Копашнево Хустського району Закарпаття до місцевих еменесників надійшло повідомлення про зсув грунту неподалік цього населеного пункту в урочищі Зелений Кут. На місце події відразу ж виїхали фахівці Хустського районного управління ГУ МНС України в Закарпатській області та працівники сектору надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Хустської РДА.

    Наразі встановлено, що зсув стався за 150 метрів від найближчих житлових будинків та не складає для них загрози. Довжина провалля, що утворилося, складає близько 110 метрів, ширина в різних місцях коливається від 1 до 8 метрів, а глибина - від 1 до 6 метрів.

    Причини його появи, а також висновки спеціалістів, стануть відомими після більш детального вивчення провалля.

    Як повідомили у Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області, нині у регіоні зафіксовано 1250 зсувонебезпечних ділянок, на яких існує понад 2500 зсувів, загальною площею 46,3 квадратних кілометри.

    Закарпаття: У горах можливі сходження селевих потоків
    Закарпаття: на Свалявщині — повторний зсув грунту
    Через зсув грунту у закарпатському Ракові під загрозою руйнування опинилися 5 житлових будинків

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кругом одни известняки и потому нет ничего удивительного что земля оседает.Частые дожди и постоянные колебание почвы дают усадку грунта,а подземные грунтовые воды розмывают известь и на глубине образуются пустоты,шахты куда и проваливается земля.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    юлия::Ваш подход к проблеме типичный для советских людей, который особенно на Украине создал Чернобильскую культуру деструкции. Вы лукавите!!! С времён Советского Союза и потом в Незалежнiй Улрайинi варваская вырубка лесов (суцiльнi рубки) проводится и ето являэтся причиной "1250 зсувонебезпечних ділянок, на яких існує понад 2500 зсувів, загальною площею 46,3 квадратних кілометри."
    За 20 лет Чехословатского правительства, значит од 1919 до 1939 года всeго вырубали 9.500 000 кб.м. дров а за 2 года только на розбудову Донбасу (1949-1951 г.) Советские Азиаты вырубали на Закарпатской обл. 15 000 000 кб.м. дров. Украинские Азиаты продолжают ето дело деструкции.