ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Назріває час створення широкої коаліції

    18 мая 2024 суббота
    27 переглядів

    Саме про це і про оптимальні підходи до розвитку рідного краю та України в цілому йшлося на зустрічі, ініційованій групою депутатів від Партії регіонів, з головою Закарпатської обласної ради Михайлом Кічковським.
    Народний депутат України Олександр Ледида, Олег Адамчук, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур та інші підняли ряд питань, актуальних для Закарпаття.

    - Радує розмаїтий склад депутатського корпусу - зазначив у своєму виступі голова обласної ради М. Кічковський. - Всі вони знають заради чого вирішили стати народними обранцями. Тому й робота в обласній раді ведеться нині конструктивна. Напрацьовується практика закріплення депутатів за певними районами, ініційована представниками Партії регіонів, визначаються пріоритетні напрямки роботи, на належний рівень поставлена робота із зверненнями громадян. Присутній на зустрічі представник центрального апарату Партії регіонів народний депутат Володимир Зубанов, - акцентував увагу присутніх на пропорційному представництві депутатів у регіонах, та їх завданнях у вирішенні загальнодержавних питань.

    Не залишили без уваги учасники зустрічі і питання створення широкої парламентської коаліції. Володимир Зубанов поінформував, що затримка її створення, спричинена певною групою депутатів із "Нашої України", хоча в цілому інші готові ввійти в таку коаліцію.

    Заступник голови ОДА Іван Іванович Качур розповів присутнім про основні напрямки роботи Закарпатської обласної державної адміністрації в рамках Концепції сталого розвитку Закарпаття.

    Прес-служба Закарпатського обласного відділення Партії регіонів

    Закарпатське обласне відділення Партії регіонів України
    "Нашу Україну" і Партію регіонів з’єднав Олександр Мороз?
    "Базарний" мер Ужгорода шукає шляхи до "тіла" Януковича
    Ужгород: "Віктори! Об’єднайте Україну!"
    БЮТ+"Литвиновці-ратушняківці"+Регіони: Коаліція в такій конфігурації створена сьогодні в Ужгородській міській раді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору