ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий завод "Флекстронікс" запрацює в Мукачеві до кінця року?

    17 июня 2024 понедельник
    39 переглядів

    Всесвітньо відома електротехнічна компанія „Flextronics International” налаштована на продовження серйозної роботи на Закарпатті. Такий основний підсумок зустрічі віце-президента компанії Айвена Горда, головного менеджера по роботі з українськими партнерами Марка Гелені з керівництвом Закарпатської облдержадміністрації та керівниками відповідних обласних структур, що мають стосунок до інвестицій.

    Віце-президент компанії
    Віце-президент компанії "Flextronics International" Айвен ГОРД.

    Транснаціональна компанія „Flextronics” є одним з найбільших у світі виробників електроніки. Три роки тому ця компанія почала в Мукачеві реалізовувати інвестиційний проект на загальну суму 24,5 млн. дол. США. Зараз будівництво нового заводу входить у завершальну стадію: до кінця року підприємство має запрацювати, і тут отримають роботу понад тисячу закарпатців, поінформували "UA-reporter.com" у прес-службі облдержадміністрації.

    Інвестпроект „Flextronics” реалізовувався в рамках спеціальної економічної зони „Закарпаття”, але із введенням мораторію на СЕЗ і ТПР виникли певні проблеми в діяльності підприємств з іноземними інвестиціями. Під час недавнього візиту на Закарпаття Юрія Єханурова порушувались питання діяльності підприємств з іноземними інвестиціями. Прем’єр-міністр України тоді запевнив, що уряд зацікавлений у співпраці з серйозними інвесторами, тож невдовзі проблемні питання будуть зняті з порядку денного.

    Ця думка домінувала і на зустрічі в облдержадміністрації. Представники компанії розповіли керівництву області про проблеми в реалізації інвестпроекту і своє бачення їх вирішення. У принципі, наразі ці проблеми зводяться до відшкодування податку на додану вартість за ввезене обладнання та деяких організаційних питань.
    Закарпатський інвестпроект "Флекстронікса" таки буде реалізований
    Закарпаття: інвестори пакують валізи...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору