ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П’ятитисячний відпочиваючий закарпатської "Теплиці" отримав у подарунок безкоштовну путівку

    17 мая 2024 пятница
    24 переглядів

    І хоч вік у "ювіляра" досить скромний - 2 роки - відзначення цієї події відбувалося надзвичайно масштабно. Привітати колектив на чолі з гендиректором Олегом Уваровим прийшли заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Попович, голова Виноградівської РДА Василь Якоб, голова Виноградівської районної ради Олег Любімов, голова Іршавської райради Петро Станко.

    Великий святковий концерт за участю творчих колективів області, виставка-продаж народних виробів, продукції промислових підприємств краю заповнили цілоденну програму. У цей день, до речі, в санаторії був зареєстрований п'ятитисячний відпочиваючий, який з цієї нагоди одержав несподіваний подарунок - безкоштовну путівку.

    Така увага до молодого оздоровчого закладу має вагомі причини. Як сказав Василь Якоб, за ці два роки "Теплиця" стала візитною карткою Виноградівщини. Завдяки їй Виноградівщина стала відомою всій Україні та за її межами як гостинний, привабливий край для відпочинку. Щодня тут відпочиває майже дві сотні людей. Були вже гості з Італії, США, Росії та інших далеких і ближчих країн. За їхніми відгуками, обслуговування в "Теплиці" - найкраще.

    Василь ГОРВАТ, м.Виноградів
    Чи здорові легені Європи — Карпати?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору