ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У 2004 році на Закарпатті обсяги будівельних робіт зросли у 1,5 раза

    27 апреля 2024 суббота
    53 переглядів

    За 2004 рік загальний обсяг будівельних робіт в Україні, включаючи дорахунок обсягів робіт, виконаних господарським способом, із спорудження індивідуального житла індивідуальними забудовниками та малими підприємствами, становив 31,5 млрд. гривень і збільшився проти попереднього року на 18,4 відсотка.

    Протягом 2004 року спостерігався високий рівень ділової активності підприємств будівельної галузі. Загальна сума контрактів підряду, укладених будівельниками становила 20,8 млрд. гривень і перевищила минулорічний обсяг на 23,9 відсотка. Підрядні підприємства збільшили обсяги виконаних робіт на 17,3 відсотка. У цілому приріст обсягів будівництва за 2004 рік становив 18,7 відсотка.

    Обсяги будівництва збільшили підприємства усіх регіонів країни. Значно зросли обсяги будівельних робіт у Кіровоградській області – в 1,7 раза, Черкаській - 1,6 та Закарпатській – в 1,5 раза.

    Понад 60 відсотків обсягу виконаних будівельних робіт в Україні припадає на підприємства 7 регіонів (м.Київ, Дніпропетровська, Донецька, Київська, Львівська, Одеська та Харківська області), 23,1 відсотка - м. Києва.

    У більшості регіонів країни, насамперед у м.Києві, значно зросли обсяги будівництва об’єктів соціально-культурного призначення, зокрема житла.
    На Закарпатті нарощують будівництво житла
    У роботі будівельного комплексу Закарпаття спостерігається певне пожвавлення
    Обсяги житлового будівництва за 9 місяців 2004 року зросли більш ніж на третину. Інвестовано майже мільярд доларів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору